Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi

"mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti oppii erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse."

Tämä kurssi ei anna sinulle perinteisiä sijoitusneuvoja!!! Huom! Emme suosittele sinulle mitään varapuun erikoisrahasto-tms roskaa, koska sellaisia ei meiltä voi ostaa. Ikinä. 

 

Tämä kurssi kertoo vain sen, miten vältät yleisimmät aloittelijan virheet, vaikka monet tietämättään tekevät niin.

Jos sinua kiinnostaa sijoittaminen, niin jatka lukemista sillä kerron miten voit lähteä helposti liikenteeseen ja välttää yleisimmät virheet.

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen sijoittaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 12 vuoden ajan.

Nuorempana toimin sijoitusalalla myyden kaikenlaisia sijoitusinstrumentteja ja siellä äkkiä alkoi huomaan kuinka raaka laji sijoitusala on.

Asioista tehdään vaikeaselkoisia ja moni sijoitustermi on selitetty munkkilatinalla, josta ihan tavallinen ihminen ei voi ymmärtää mitään.

Lisäksi myytävissä sijoitustuotteissa oli usein erilaisia piilokustannuksia, joita ei voinut saada selville kuin ainoastaan kyselemällä oikeita kysymyksiä.

Asioihin ei ole tullut vieläkään muutoksia ja moni menee edelleen harhaan näiden asioiden kanssa.

Juuri sen takia olen rakentanut sinulle tämän Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssin nettivalmennuksen, jossa näytän sinulle askel askeleelta miten voit aloittaa sijoittamisen ilman että kompastut yleisimpiin sudenkuoppiin.

Ja ennen kaikkea tämä kurssi ei ole sijoitusneuvontaa, elikkä emme kerro mihin sinun tulisi sijoittaa. Meillä ei ole myöskään myytävänä mitään sijoitustuotteita tai sijoituspalveluita

Varapuu on täysin puolueeton valmennusyhtiö ja opetamme sinulle tässä verkkokurssissa parhaimmat vinkit miten voit välttää aloittavan sijoittajan virheet, niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.

HMM, sijoittaminen kyllä kiinnostaa, mutta sopiiko tämä kurssi minulle? Tämä verkkokurssi on juuri sinulle jos…

 • Olet miettinyt sijoittamista, mutta et oikein tiedä että mistä lähteä liikenteeseen
 • Haluat oppia välttämään yleisimmät virheet sijoittamisessa.
 • Haluat oppia esittämään oikeita kysymyksiä sijoitusneuvojille
 • Haluat oppia ymmärtään yleisimmät sijoitustermit

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan keskittyä sijoittamiseen.

Et joudu kurssin aikana opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Opit verkkokurssilla keinot, miten voit itse arvioida onko joku sijoitus hyvä vai huono , niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI TUOTTOISAA SIJOITTAMISTA. ALOITA ALOITTAVAN SIJOITTAJAN SELVITYMISKURSSI NYT

Kyllä, haluan aloittaa sijoittamisen ja lähteä mukaan

 

Valmennuksen hinta on 97€. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Miksi minun tulisi hankkia tämä verkkokurssi vaikka kirjastot ja netti ovat pullollaan täynnä ilmaista tietoa sijoittamisesta?

Tämä on hyvä kysymys! ja siihen on muutama hyvä vastaus!

1.) Vaikka netti on täynnä pullollaan ilmaista sijoitustietoa niin ongelma on siinä, että et voi tietää mihin tietoon luottaa.

Sen takia me ollaan kerätty tähän verkkokurssiin semmoista tietoa, joka on havaittu toimivaksi isommalle joukolle meidän valmennusasiakkaita.

Ei siis mitään höttöä, vaan oikeita konkreettisia vinkkejä, joita voit heti viedä käytäntöön. Sijoitamme luonnollisesti myös itse ja kantapääkoulua on tullut käytyä melko monta vuosikurssia, jottei sinun tarvitsisi.

 

shadow-ornament

 

2.) Lisäksi sinun pitää ymmärtää, että ilmaiset sijoitusneuvot ovat yleensä sijoitusneuvojien tai muiden rahoituslaitosten antamia.

Ilmaisia lounaita ei ole sijoitusmaailmassa. Jokainen taho yrittää tarjota ilmaiseksi sijoitusneuvoja, jotta he saisivat sinut koukkuun

Me olemme Varapuulla täysin puolueettomia, emmekä myy mitään sijoitusinstrumentteja eikä sijoitustuotteita. Annamme sinulle ainoastaan semmoisia vinkkejä, mitä sinun tulisi osata kysyä sijoitusneuvojalta, jotta osaat itse arvioida onko sijoitus hyvä.

Yleensä jo muutaman kysymyksen avulla pystyt selvittämään, että kannattaako sinun olla juoksemassa vauhdilla ulos sijoitusneuvojan ovesta.

 

Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi, mitä hyötyä tästä on oikein minulle?

"Verkkokurssissa paljastan sinulle mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti oppii erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse."

 

Kurssi kestää 3 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin valmennuksen edetessä. Kurssi sisältää seuraavat 3 osiota, jotka saat kurssin edetessä.

 • 1. Sijoittamisen perusteet, Näin otat sijoittamisen haltuun ja selviät sijoitusviidakosssa

 • Sijoitusneuvoja - suomi-sanakirja. Perus sijoittamistermit avattuna arkielelle
 • Mitkä ovat yleisimmät väärät kysymykset mitä kaikki aloittavat sijoittajat kysyy ja miksi ne ovat vääriä. Mitä kannattaisi kysyä sen sijaan?
 • Tärkeimmät asiat sijoittamisesta, jotka on pakko ymmärtää ennen kuin laittaa euroakaan mihinkään
 • Yleisimmät ajatusvirheet sijoittamiseen liittyen jotka maksavat tietämättömälle tonnikaupalla rahaa
 • Miten sitä korkoa korolle kasvua saa ja mistä siinä on kysymys? Miksi maalaisjärki ei oikein riitä tässä asiassa.
 • Minkälaista tuottoa on mahdollista saada sijoittamalla?
 • 2. Sopivan sijoituskohteen löytäminen. Näin löydät hyvän sijoituskohteen

 • Miksi hyvän sijoituskohteen löytäminen on niin pirun vaikeaa, mutta sijoittaminen on kuitenkin järkevää.
 • Miten tietää, että onko sijoituskohde huono vai hyvä
 • Sijoittajan muistilista, Näihin kysymyksiin vastaamalla tunnistat paremman sijoituskohteen
 • Mitä kannattaisi kysyä sijoitusneuvojalta, jotta saa nopeasti selville, kannattaako sijoittaa hänen suosittelemaansa kohteeseen senttiäkään
 • Millaisia piilokuluja moniin sijoitustuotteisiin kuuluu, mutta näitä kun ei opeteta missään eikä niiden todellinen hinta näy esitteessä
 • 3. Entäpä sitten kun on sijoittanut johonkin jonkin euron? - Miten voi nukkua yönsä rauhassa kun tilanteet markkinoilla muuttuu

 • Onko sijoituskohteita joiden perään ei tarvisitsi vahtia niin paljon ja miten ne erottaa? onko “passiivisuutta” oikeasti olemassa.
 • Sijoitusinstrumentit joiden myyntipalkkiot ovat niin alhaiset myyjälle, ettei niitä kannata kenenkään oikeasti suositella sinullekaan. Paitsi jos oikeasti haluaisi sinun tienaavan rahaa. Emme voi suoraan nimetä näitä, mutta opetamme sinut löytämään ne.
 • Miten vahtia perään, ettei menetä rahojaan kun markkinat muuttuvat (siis nehän muuttuvat)
 • Miten seurata ja hallinnoida sijoituksia, ilman että siihen kuluu hirveästi aikaa.
 • Miten minimoida riskit sijoittamisessa - muistilista jonka voit aina ottaa mukaan ja tarkistaa kun joku kohde alkaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN SIJOITTAMISEN? 

Kyllä, haluan lähteä mukaan!

 

Valmennuksen hinta on 97€. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Katso mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssista

“En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kiinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä (esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan

HANNA-KAISA

-

“Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen. ”

MARIA

-

Tyytyväisyystakuun takia sinun on mahdoton hävitä!

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat tälle verkkokurssille 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

Tämän kaiken saat nyt kampanjahintaan... lue mitä tarkalleen tämä verkkokurssi sisältää

Minulle isoimmat virheet sijoittamisessa ovat maksaneet reilusti yli 10 000 euroa kun aloitin sijoittamisen. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä verkkokurssin tieto, niin näin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tässä vielä kurssin tarkempi sisältö!

 • 3 OSIOTA, JOIDEN AVULLA VÄLTÄT YLEISIMMÄT SIJOITUSVIRHEET (ARVO 97€)

  Voit käydä koulutusmateriaalit läpi ihan omassa rauhassa ja tarvitset vain nettiyhteyden ja joko tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Koulutusmateriaalit jäävät sinulle.

  Ja kaikista parasta on se, että voit käydä materiaaleja rauhassa läpi oman kotisohvan uumenista ja voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan!

 

Valmennuksen hinta vain 97€ (sis. alv)!

Jo välttämällä yleisimmät sijoittamisen piilokustannukset voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Tämän on kertamaksu, ei mitään yllätyksiä tai jatkuvaa laskutusta

Klikkaa siis alla olevasta napista ja tule mukaan,

Napin jälkeen sinut ohjataan verkkokurssialustalle, jossa voit maksaa verkkokurssin turvallisesti maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Kun ole tehnyt tilauksen, niin saat sähköpostiisi heti tunnukset, jolla pääset katsomaan ensimmäistä koulutusmoduulia välittömästi.

Varaa paikkasi valmennukseen nyt:

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen!

 

Valmennuksen hinta on 97€. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Ketä tämän valmennuksen takana oikein on ja miksi teidän opettamat asiat mukavat toimivat?

Hei nimeni on Mikko Sjögren ja olen sijoittaja ja valmentaja.

Ymmärrän täysin tilanteesi ja tiedän mitä tunnet. Minullakaan ei ole aina kaikki mennyt  niin hyvin sijoittamisen aloittamisessa

Itse asiassa olen ollut ihan samanlaisessa ellei jopa huonommassa tilanteessa kuin sinä.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin. 

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen. 

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. 

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat. 

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia. 

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista. 

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu. 

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa. 

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen. 

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Opin sen, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on sen, että kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia olen perustanut valmennusyhtiö Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi! 

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö ja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia! 

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa. 

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne...

Valmennuksemme ovat vielä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa vauraamman elämän.

Tule siis mukaan Aloittavan Sijoittajan selviytymiskurssille, jossa kerron miten voit välttää sijoittamisen yleisimmät aloittelijan virheet

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen

 

Kyllä, tämä on valmennuksen koko hinta eli tilaamalla nyt maksat vain 97€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään.

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastausten kera, joita olemme saaneet tästä valmennuksesta...

 • Miksi minun tulisi aloittaa sijoittaminen?

  Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus: 

  Yleensä pelkkä rahan säästäminen tilillä johtaa siihen, että inflaatio syö rahasi ja sinulla on vähemmän rahaa tulevaisuudessa.

  Esimerkiksi jos olisit säästänyt 35 markan (5,8 euron) lounassetelin vuodelta 2001, niin et saisi 5,8 eurolla nykyään edes lounasta ostettua.

  Sinun tulisi aloittaa sijoittaminen siksi, että saisit sijoituksista parempaa tuottoa kuin inflaatio ja näin ollen sinulle olisi tulevaisuudessa enemmän rahaa.

   

 • Mietit myös varmaan miksi haluan paljastaa sinulle kaiken tämä?

  Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut sijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

  Yhteistyö on myös rautaa sijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat sijoituskohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.

   

 • "Moi! Aion lähteä mukaan! Voinko näyttää myös perheelleni/puolisolleni nämä koulutusmateriaalit?

  Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu asuntosijoittamisesta!

 • Mikä on Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi -nettivalmennus?

  Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi on täysin uudistettu 3-viikkoinen verkkovalmennus sijoittamisen aloittamiseen.

  Saat verkkokurssin aikana joka viikko uuden koulutusmoduuliin sijoittamiseen liittyvistä aiheista.

  Voit käydä oppimateriaaleja läpi niin usein ja tarkasti kuin haluat, materiaalit jäävät sinulle.

 • Tarjoatteko jonkun takuun?

  Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

  Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 14 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

  “On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

  Voit siis osalllistua hyvillä mielen verkkokurssiin ja laittaa taloutesi kuntoon. Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 14 päivän sisällä.

 • Yritetäänkö minua huijata jotenkin, pyydättekö sijoittamaan johonkin kummalliseen vähäiset rahani?

  Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

  Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

  Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

 • Sisältyykö tämä valmennus All Access jäsenyyteen?

  Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access jäsenyysportaalista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access passin.

 • Entä toimiiko sijoittaminen minun kohdalla, vaikka minulla ei ole hirveästi kokemusta tai tarvittavaa alkupääomaa?

  Kyllä – näin vahvasti väitän.

  Valmennettevani ovat aloittaneet sijoittamisen ja alkaneet ymmärtää mistä sijoittamisesta on kyse tämän valmennuksen vinkeillä – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

  Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat sijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.

 • Mitä jos en pääsekään osallistumaan tiettyyn koulutusmoduuliin?

  Moduulit ilmestyvät viikottain jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne jäävät sinulle, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

  Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

 • Miten voitte taata, että tämä valmennus toimii minun kohdalla?

  Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan semmosia asioita, jotka toimivat kaikilla.

  Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, jolla saat tuloksia aikaan.

  Jos näet että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, niin valmennuksessa 14 päivän täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä!

 • Miksi verkkokurssi on niin edullinen? Mikä juoni tässä oikein on?

  Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi tämäverkkovalmennus on niin edullinen.

  1. Hinta on laitettu niin alhaiseksi, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa. Se maksaa päivittäin alle kahvikupin hinnan. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

  2. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes pientä summaa, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalla tasolle taloudellisesti.

  Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

  Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta. Ei mitään outouksia.

 • Voinko maksaa osamaksulla?

  Voit maksaa osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi Jousto ja saat sen jälkeen vaihtoehdon valita laskun tai maksun erissä (osamaksun).

 • Voinko vähentää tämän verotuksessa?

  KYLLÄ! Kovan tarjouksen lisäksi pystyt siis VÄHENTÄMÄÄN koko maksamasi summan vielä verotuksessa tulonhankkimiskuluna

 • Mikä sinulla jäi vielä kysymyksiä, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen:

  info(at)varapuu.fi tai käyttää sivuilla olevaa chattia. Vastaamme mahdollisimman pian!

Oletko valmis ottamaan ensiaskeleet kohti sijoittamista ja välttämään yleisimmät virheet?

Kyllä, haluan osallistua mukaan

Valmennuksen hinta on vain 97€. Lähde mukaan jo tänään!

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Muista, Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi on paras (ja helppo) tapa aloittaa sijoittamisen vaikka sinulla ei olisi vielä paljon kokemusta

Jos opit välttämään esimerkiksi yleisimmät piilokustannukset sijoittamisessa, niin voit tehdä valmennuksen investoinnin moninkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena verkkokurssi on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko valmennuksen alhaiseen kampanjahintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. 

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen 14 päivän jälkeen, palautamme kaikki rahasi.

Klikkaa siis alla sivulla olevaa nappia NYT ja tule mukaan

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren

Valmennusyhtiö Varapuu

Ilmoittaudu nyt mukaan Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi -nettivalmennukseen ja saat kaiken tämän:

 • 3 koulutusmoduulia, jossa opetetaan miten vältät yleisimmät virheet sijoittamisessa
 • Tyytyväisyystakuu: Joko olet tyytyväinen valmennukseen 14 päivän jälkeen tai et maksa valmennuksesta mitään. Ei kysymyksiä.
 • …Kaikki tämä ja paljon muuta erittäin edulliseen hintaan. Klikkaa vieressä olevaa nappia NYT ja aloita matkasi sijoittajaksi jo tänään!
arrow
Kyllä, haluan mukaan!

Valmennusyhtiö Varapuu, Y-tunnus 1563298-3, Toimitusehdot