Asuntosijoittamisen ABC

Verkkokurssi

"NÄIN HANKIT ENSIMMÄISEN SIJOITUSASUNNON TURVALLISESTI ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA TAI SUURTA ALKUPÄÄOMAA"

Jos sinua kiinnostaa asuntosijoittaminen, niin jatka lukemista sillä kerron miten voit lähteä helposti liikenteeseen.

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen asuntosijoittaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 12 vuoden ajan.

Minulta kysytään usein valmennuksilla, että mistä kannattaisi lähteä liikenteeseen sijoitusasunnon ostamisessa.

Etenkin aloittelevat asuntosijoittajat kysyvät minulta usein, että mistä voisi löytää sopivia kohteita hyvään hintaan kun markkinatilanne on kiristynyt. Myös kohteiden analysointi ja vuokralaisen valinta arvelluttaa.

Asuntosijoittaminen ei ole mitään rakettitiedettä, mutta etenkin alussa siinä voi käydä köpelösti ja leikki jäädä kesken, jos et tiedä mitä olet tekemässä.

Juuri sen takia olen rakentanut sinulle tämän Asuntosijoittamisen ABC -kurssin, jossa näytän sinulle askel askeleelta miten voit hankkia ensimmäisen sijoitusasunnon nopeasti ilman että kompastut yleisimpiin sudenkuoppiin.

HMM, Asuntosijoittaminen kyllä kiinnostaa, mutta sopiiko tämä kurssi minulle? Tämä verkkokurssi on juuri sinulle jos…

 • Olet hankkimassa ensimmäistä sijoitusasuntoa

Kurssilla kerron, miten teet asuntosijoittamista menestyksekkäästi ja osaat välttää sudenkuopat vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta.

 • Sinulla on jo joitain sijoitusasuntoja ja tavoitteesi on lisätä maltillisesti asuntojen määrää alhaisella riskillä.

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan keskittyä asuntosijoittamiseen.

Et joudu kurssin aikana opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Kuulet kurssilla suoraviivaisen sekä tehokkaan menetelmän “asuntosalkkusi” rakentamiseen ja hallinnointiin.

Jaahas, miksi minun tulisi sitten sijoittaa asuntoihin?

Tämä on erittäin hyvä kysymys ja siihen on muutama hyvä vastaus:

 • Asuntosijoittaminen on helposti ymmärrettävää esim. osakkeisiin verrattuna

Jos asuntosijoittamista verrataan esimerkiksi osakkeisiin, niin asuntosijoittaminen on huomattavasti konkreettisempaa ja helpommin ymmärrettävää.

Sinulla on siis ohjat täysin omissa käsissä myös sijoituksen jälkeen, ja pystyt vaikuttamaan lopputulokseen omien valintoja sekä tietämykseen perustuen, jos mietitään esim asunnon remontointia tai vuokrausta.

 • Asuntosijoittamisen avulla mahdollistat taloudellisen riippumattomuuden

Taloudellinen riippumattomuus on usein markkinamiesten kikkoja myydä tavaraa ja maalailla kauniita mielikuvia pelkästään golfin peluusta tai riippumatossa löhöilystä Thaimaassa.

Oikein toteutettuna asuntojen hankkiminen mahdollistaa kuitenkin sen, että vuokralaisesi maksamasta vuokrasta sinulle jää rahaa käteen vielä lainan lyhennyksen ja muiden maksujen jälkeen. Lisäksi laina-ajan jälkeen sinulla on täysin velaton asunto, jonka vuokralaisesi on maksanut.

Tämä on nimenomaan sitä niin sanottua lähes “passiivista tuloa”, eli raha joka tulee kuukausittain tilillesi ilman että sinun tarvitsee hirveästi käyttää siihen aikaa. Tietenkin asuntojen hallinnointi vie jonkun verran aikaa, mutta senkin voi nykyään ulkoistaa kokonaan.

Passiivinen tulo, jolla pystyt elämään haluamaasi elämää pelkillä asuntojen vuokratuotoilla ei ole mikään yhden yön kikka. Tavoite on kuitenkin realistinen pitkällä aikavälillä, mutta sen saavuttamiseen tarvitaan suunnitelma.

Ja tällä verkkokurssilla kerron sinulle, miten rakennat itsellesi juuri tällaisen suunnitelman asuntojen hankintaan

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI TALOUDELLISTA RIIPPUMATTOMUUTTA. ALOITA ASUNTOSIJOITTAMISEN ABC -KURSSI NYT

Kyllä, haluan aloittaa asuntosijoittamisen ja lähteä mukaan

Kyllä, kyseessä on 697 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Asuntoijoittaminen kuulostaa kyllä houkuttavalta, mutta mitä hyötyä tästä kurssista oikein on minulle?

"Verkkokurssissa paljastan sinulle yli 10 vuoden ja viidenkymmenen sijoitusasuntokohteen kokemuksella vain ammattilaisten tuntemia vinkkejä miten hankit ensimmäiset sijoitusasunnot askel askeleelta, neuvottelet niihin rahoituksen hyvillä ehdoilla ja löydät luotettavan vuokralaisen joka pysyy asunnossasi vuosia"

 

Paljastan sinulle tässä verkkokurssissa kehittämäni Asuntosijoittamisen ABC menetelmän, jonka avulla:

 • Löydät juuri sinulle sopivat parhaat kohteet sekä osaat analysoida ne ammattimaisesti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta
 • Osaat neuvotella rahoituksesta ja ostaa sijoitusasunnon alle markkinahinnan, vaikka sinulla olisi vain vähän alkupääomaa
 • Löydät vuokralaiset helposti ja osaat hallinnoida ostamiasi kohteita taitavasti ilman että siihen kuluu hirveästi aikaa.

Verkkokurssi etenee askel askeleelta ja käyn siinä läpi paljon konkreettisia kohteita ja lukuja, jotta näet miten ammattisijoittajat miettivät hyviä sijoituskohteita.

 

Kun olet käynyt verkkokurssin tiedät:

 • Parhaat strategiat tuottoisien kohteiden löytämiseksi
 • Miten voit saada omalle pääomalle jopa 12% tuoton
 • Miten löytää parhaimmat kasvavat alueet, josta hankkia sijoitusasunto
 • Miten voit hankkia rajoituksen järkevästi ja hyvillä ehdoilla
 • Miten voit ostaa asunnon alle markkinahinnan- parhaat neuvottelustrategiat
 • Miten löytää luotettava vuokralainen, joka pysyy vuokralla useita vuosia

 

Lisäksi osaat verkkokurssin jälkeen…

 • Miten tutkia ja arvioida kaikki “kriittiset asiat” potentiaalisista sijoituskohteista nopeasti, ilman että kilpailjat kerkevät ostaa kohteen ennen sinua
 • Miten arvioida taloyhtiön tulevat remontit oikeaoppisesti, jotta pääset vielä hyvään vuokratuottoon
 • Plus paljon muuta
 • Ja kaiken tämän olen itse testannut toimivaksi. Olen kertonut ja valmentanut näitä aiheita sadoille ihmisille Suomessa ja saanut mahtavaa palautetta.

Asuntosijoittamisen ABC -kurssi, mitä ihmettä siellä oikeaan käydään läpi?

Kurssi kestää 6 viikkoa ja saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin valmennuksen edetessä. Kurssi sisältää seuraavat 6 osiota, jotka saat kurssin edetessä.

 • 1. Henkilökohtainen asuntosijoitussuunnitelma

  Yksi tärkein tekijä sijoitusasunnon ostamisessa on katsoa  ensiksi omat numerot kuntoon. Tämä helpottaa niin sopivan asunnon löytämisessä ja lainan neuvottelussa. Tässä osiossa käyn läpi, miten luot juuri sinulle sopivan sijoitussuunnitelman ensimmäisten sijoitusasuntojen hankkimiseksi.

 • 2. Kohteiden etsintä ja niiden analysointi

  Tiedät, ehkä sanonnan:  “sijainti, sijainti, sijainti” Ennen kaikkea on tärkeää löytää kohteet oikealta sijainnilta, mutta sinun tulee osata arvioida realistisesti myös vuokratuotto, jos haluat tehdä asuntosijoittamista menestyksekkäästi. Tämä on siis ehdottomasti yksi tärkeimmistä osioista, joka sinun pitää osata vaikka silmät kiinni.

 • 3. Rahoituksen hankkiminen

  Tässä osiossa perehdytään rahoituksen maailmaan ja käydään eri vaihtoehtoja läpi sijoitusasunnon rahoittamiseen. Sinulla ei tarvitse myöskään olla vielä suurta alkupääomaa, sillä kerron miten voit hankkia rahoituksen asuntoon helposti.

 • 4. Kohteen ostaminen ja parhaat neuvottelustrategiat

  Suurin voitto tehdään yleensä jo ostettaessa asuntoa, tässä osiossa käyn läpi konkreettisesti miten sijoitusasunnon ostoprosessi etenee ja lisäksi kerron parhaita neuvottelustrategioita asunnon ostamiseksi jopa markkinahintaa edullisemmin.

 • 5. Vuokralaisen löytäminen

  Sopivan vuokralaisen löytäminen on yksi kriittisimmistä tekijöistä, jos haluat saada tasaista vuokratuottoa vuodesta toiseeen. Tässä osiossa käyn läpi, miten löydät hyviä vuokralaisia asuntoon, jotka pysyvät niissä jopa vuosia

 • 6. Hallinnointi ja seuranta

  Myös asuntojen hallinnointi on tärkeä osa asuntosijoittamista. Tässä osiossa käyn parhaimmat vinkit miten voit hallinnoida asuntoja ilman että siihen hirveästi menee aikaa. Käyn läpi mm, miten voit ulkoistaa hallinnoinnin kokonaan.

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN ASUNTOSIJOITTAMISEN? SAAT NYT KOKO KURSSIN HINTAAN 697€ 

Kyllä, haluan lähteä mukaan hintaan 697€

Kyllä, kyseessä on 697 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Katso mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat Asuntosijoittamisen ABC -valmennuksesta

“Mä oon käynyt 2008 ensimmäisellä Varapuun valmennuksella. Vuodesta 2008 tähän päivään on tapahtunut aika paljon. Näistä valmennuksista on ollut järkyttävän paljon hyötyä. Ollaan yhtiökumppanin kanssa ostettu useampi kymmenen sijoitusasuntoa ja taseen puolelle kertynyt jotain hyödyllistäkin.”

HANS-PETER SIEFEN, NORDIC BUSINESS FORUM

-

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä. Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.

Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.

Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.

Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.

Kiitos ja hyvää jatkoa!

- Petri

Tyytyväisyystakuun takia sinun on mahdoton hävitä!

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Asuntosijoittamisen ABC -verkkokurssille 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

Tämän kaiken saat nyt kampanjahintaan... lue mitä tarkalleen Asuntosijoittamisen ABC -kurssi sisältää

Minulle ensimmäinen isompi virhe asuntosijoittamisessa maksoi yli 10 000 euroa kun aloitin sijoittamisen. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä verkkokurssin tieto, niin näin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että voit ostaa turvallisesti asuntoja ja voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tässä vielä kurssin tarkempi sisältö!

 • 6 OSIOTA, JOIDEN AVULLA SIJOITAT TURVALLISESTI ASUNTOIHIN (ARVO 997€)

  Voit käydä koulutusmateriaalit läpi ihan omassa rauhassa ja tarvitset vain nettiyhteyden ja joko tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Koulutusmateriaalit jäävät sinulle.

  Ja kaikista parasta on se, että voit käydä materiaaleja rauhassa läpi oman kotisohvan uumenista ja voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan!

 • Kysymyspalsta ja ryhmän tuki. (Arvo priceless)

  Voit kysyä mitä tahansa askarruttavia kysymyksiä asuntosijoittamisesta ja vastaan niihin koulutusalustan kysymyspalstalla 6 viikon ajan.

Ja kannattaa oikeasti sanoa kyllä, sillä saat kampanjahintaan vielä nämä kaikki bonukset, jotka ovat vain nyt saatavilla:

 

 • BONUS 1: Asuntosijoittajien Salaisuudet -osio (Arvo 397€)

  Tässä osiossa muutama asuntosijoittamisen ammattilainen paljastaa hyödyllisiä vinkkejä, joita voit heti hyödyntää itsesi kohdalla 

 • BONUS 2: Juristin tarkastama sähköinen vuokrasopimuspohja. (Arvo 197€)

  Täytä sopimuspohjaan helposti tietosi. Tämän avulla varmistat että sopimuksen sanankäänteet ovat sinun puolellasi mahdollisisssa riitatilanteissa

Kaikkien näiden materiaalien arvo on yhteensä 1591 €.

eillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta tästä valmennuksesta emme veloita noin paljon.

Et maksa edes 997€,

Itseasiassa, kun tilaat nyt, pääset mukaan erittäin alhaisella investoinnilla.

Valmennuksen hinta vain 697€ (sis. alv)!

Jo yhdellä onnistuneella asuntokaupalla voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Tämän on kertamaksu, ei mitään yllätyksiä tai jatkuvaa laskutusta

Klikkaa siis alla olevasta napista ja tule mukaan,

Napin jälkeen sinut ohjataan verkkokurssialustalle, jossa voit maksaa verkkokurssin turvallisesti maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Kun ole tehnyt tilauksen, niin saat sähköpostiisi heti tunnukset, jolla pääset katsomaan ensimmäistä koulutusmoduulia välittömästi.

Varaa paikkasi valmennukseen nyt ja tule mukaan

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen!

Kyllä, kyseessä on 697 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Ketä tämän valmennuksen takana oikein on ja miksi teidän opettamat asiat mukavat toimivat?

Hei nimeni on Mikko Sjögren ja olen asuntosijoittaja ja valmentaja.

Ymmärrän täysin tilanteesi ja tiedän mitä tunnet. Minullakaan ei ole aina kaikki mennyt niin hyvin asuntosijoittamisen aloittamisessa.

Itse asiassa olen ollut ihan samanlaisessa ellei jopa huonommassa tilanteessa kuin sinä.

Aloitin itse asuntosijoittamisen 2000-luvun vaihteessa, jolloin oli laman merkkejä ilmassa.

Alkuun kaikki oli vaikeaa ja tein siinä heti pari huonoa sijoitusta ja menetin melkein kaikki rahani.

Yritin yksin tuskailla useamman vuoden, ja melkein hylkäsin koko idean asuntosijoittamisesta.

Jostain oli löydyttävä ratkaisu, miten tehdä asuntosijoittamista menestyksekkäästi.

Päätin etsiä Suomesta henkilön, joka oikeasti tiesi mitä oli tekemässä

Onneksi törmäsin Timo Metsolaan (Vuokraturvan perustaja), joka lupasi auttaa minua asuntosijoittamisessa.

Timo valmensi minulle perusteellisesti kaikki asuntosijoittamisen koukerot  ja kaikki muuttui kuin silmän räpäyksessä.

Innostuin vähän liikaa ja ostin 21 asuntoa ensimmäisen 18 kuukauden aikana ilman suurta alkupääomaa.

Silloin asuntosijoittaminen oli pienen piirin tekemistä ja me hankittiin tuttavien kanssa asuntoja miljoonien eurojen edestä.

“Ei me siitä paljon hiiskuttu kenellekään”

Käytännössä me saatiin rakennettua mittava omaisuus lähes puoli ilmaiseksi.

Ja se mahdollisti meille taloudellisen riippumattomuuden, niin ettei meidän tarvinut enää koskaan miettiä työntekoa

Haluan tehdä saman nyt sinulle, mitä Timo teki minulle asuntosijoitusurani alussa ja opettaa miten voit turvallisesti sijoittaa asuntoihin!

Kuvittele mitä se tekisi sinun taloudelle, jos sinulla olisi useampi velaton sijoitusasunto, josta sinulle jäisi esim kuukausittain puhtaana käteen 2000€?

Mieti miltä se tuntuisi, että sinun ei tarvisi enää koskaan stressata työn teosta?

Todennäköisesti olosi olisi aika helpottunut

Voisit lähtee lomalle silloin kuin haluat ja herätä aamuisin ilman herätyskelloa.

Elämäsi oli paljon vapaampaa ja voisit turvata toimeentulon myös perheellesi.

Ja juuri tämän takia olen tehnyt tämän Asuntosijoittamisen ABC verkkokurssiin, koska haluan että sinä saat ostettua ensimmäiset sijoitusasunnot, niin että voit elää huoletonta elämää tulevaisuudessa.

Miksi juuri sinun menetelmäsi toimii poikkeuksellisen hyvin - onko tässä joku koira haudattuna?

Olen itse ostanut sijoitusasuntoja lähes miljoonalla eurolla ja testaillut erilaisia strategioita sijoittamiseen. 

Aina ei ole mennyt kaikki niin putkeen ja olen tehnyt välillä myös huonoja sijoituksia. Olen kuitenkin oppinut virheistä ja parannellut omaa menetelmääni jatkuvasti.

Olen siis ITSE kompastellut riittävästi erilaisiin sudenkuoppiin, jotta sinun ei tarvitse tehdä enää samoja virheitä. Kurssin avulla löydät siis suoran tien oikeasti tuottavaan asuntosijoittamiseen, jotta voit minimoida kohdallasi maksettavien “oppirahojen” määrän.

Tässä ei ole siis mitään koiraa haudattuna. Internet suorastaan pursuaa ristiriitoista tietoa asuntosijoittamisesta ja siksi olen koonnut parhaiten toimivat strategiat tähän kurssiin.

Yli 500 valmennettavaani ovat tehneet satoja onnistuneita sijoituksia tällä menetelmällä. 

Ongelmat asuntosijoittamisessa alkaa yleensä siitä, kun tehdään lyhyen tähtäimen sattumanvaraisia päätöksiä. Päätön poukkoilu ei tuota hyvää lopputulosta, koska tällöin ei olla valmiita noudattamaan tiettyä menetelmää loppuun asti.

En väitä, että tämä on maailman ainoa tapa tehdä tuottavaa asuntosijoittamista, mutta tämä menetelmäni  on antanut vuosien kulussa suurimman tuoton niin minulle kuin myös asiakkailleni, ja siksi tiedän sen toimivan perustuen kokemukseen

Tavoitteeni on tarjota sinulle yksinkertainen ja helposti askel askeleelta seurattava menetelmä asuntosijoittamisen välittömään aloittamiseen ilmaan mitään monimutkaisia yliteorioita tai finanssijargonia. 

Tule siis mukaan Asuntosijoittamisen ABC -kurssille, jossa kerron miten voit turvallisesti hankkia ensimmäiset sijoitusasunnot vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta tai suurta alkupääomaa

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen hintaan 697€

Kyllä, tämä on valmennuksen koko hinta eli tilaamalla nyt maksat vain 697€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään.

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastausten kera, joita olemme saaneet tästä valmennuksesta...

 • Miksi sijoittaisin juuri asuntoihin?

  Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus: 

  Jos asuntosijoittamista verrataan esimerkiksi osakkeisiin, niin asuntosijoittaminen on huomattavasti konkreettisempaa ja helpommin ymmärrettävää.

  Sinulla on siis ohjat täysin omissa käsissä myös sijoituksen jälkeen, ja pystyt vaikuttamaan lopputulokseen omien valintoja sekä tietämykseen perustuen, jos mietitään esim asunnon remontointia tai vuokrausta.

 • Myös asuntokuplan poksahtamisesta on puhuttu pitkään, mites tämä vaikuttaa?

  Tämäkään ei ole ongelma, sillä suurimmat voitot on tehtävissä silloin kun yleinen taloustilanne on huono.

  Minäkin hankin ensimmäiset asunnot lähes puoli ilmaiseksi laman aikana, joten myös huonossa taloustilanteessa voi tehdä hyviä sijoituksia.

 • Mietit myös varmaan miksi haluan paljastaa sinulle kaiken tämä?

  Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut asuntosijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

  Yhteistyö on myös rautaa asuntosijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat kohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.

   

 • "Moi! Aion lähteä mukaan! Voinko näyttää myös perheelleni/puolisolleni nämä koulutusmateriaalit?

  Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu asuntosijoittamisesta!

 • Mikä on Asuntosijoittamisen ABC -verkkokurssi?

  Asuntosijoittamisen ABC -verkkokurssi on täysin uudistettu 6-viikkoinen verkkovalmennus ensimmäisen sijoitusasunnon hankkimiseen

  Saat verkkokurssin aikana joka viikko uuden koulutusmoduuliin asuntosijoittamiseen liittyvistä aiheista.

  Voit käydä oppimateriaaleja läpi niin usein ja tarkasti kuin haluat, materiaalit jäävät sinulle.

 • Tarjoatteko jonkun takuun?

  Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

  Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 14 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

  “On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

  Voit siis osalllistua hyvillä mielen verkkokurssiin ja laittaa taloutesi kuntoon. Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 14 päivän sisällä.

 • Yritetäänkö minua huijata jotenkin, pyydättekö sijoittamaan johonkin kummalliseen vähäiset rahani?

  Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

  Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

  Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

 • Sisältyykö tämä valmennus All Access -vuosivalmennukseen?

  Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access portaalistasi, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access passin.

 • Miten tämä eroaa asuntoillasta?

  Asuntoilta on 3 tunnin iltatilaisuus, jossa käydään yleisimmin läpi asuntosijoittamista ja siinä ajassa ei kerkeä millään käydä kaikkia yksityiskohtia läpi tarkemmin.

  Toisaalta kuin tämä Asuntosijoittamisen ABC verkkokurssi etenee askel askeleelta, ja siinä käydään selkeä menetelmä miten voit turvallisesti ostaa ensimmäiset sijoitusasunnot. Lisäksi voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan, toisin kuin asuntoillassa

 • Mutta Mikko, mites nykyään kun kilpailu on kiristynyt, niin onko asuntosijoittaminen enää kannattavaa?

  Tämä on erittäin hyvä kysymys! Se on totta, että kilpailu on kiristynyt, mutta ei se estä tekemästä asuntosijoittamista tuottoisasti.

  Sinulla pitää olla mietitty oikeanlainen sijoitusstrategia, jotta löydät oikeanlaiset sijoituskohteet. 

  Esimerkiksi yksiöiden kohdalla on vaikea löytää tuottoisia kohteita enää, joten sinun pitää miettiä erilaisia kohteita. 

  Asuntosijoittamisessa on kymmeniä eri strategioita miten löytää tuottoisia kohteita ja käyn kurssissa läpi juuri nämä parhaimmat strategiat.

 • Entä toimiiko asuntosijoittaminen minun kohdalla, vaikka minulla ei ole hirveästi kokemusta tai tarvittavaa alkupääomaa?

  Kyllä – näin vahvasti väitän.

  Valmennettevani ovat tehneet satoja onnistuneita asuntosijoituksia juuri näillä samaisilla tehokkaan yksinkertaisilla opeilla – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

  Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat asuntosijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.

 • Mitä jos minulla on jo useampi sijoitusasunto, kannattaako minun osallistua?

  Kyllä – kannattaa ehottomasti osallistua.

  Uskon, että löydät kurssista uusia puolia asuntosijoittamiseen ja joku vinkki sinulle voi jatkossa olla kymmenien tuhansien arvoinen.

 • Mitä jos en pääsekään osallistumaan tiettyyn koulutusmoduuliin?

  Moduulit ilmestyvät viikottain jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne jäävät sinulle, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

  Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

 • Miten voitte taata, että tämä valmennus toimii minun kohdalla?

  Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan semmosia asioita, jotka toimivat kaikilla.

  Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, jolla saat tuloksia aikaan.

  Jos näet että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, niin valmennuksessa 14 päivän täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä!

 • Miksi verkkokurssi on niin edullinen? Mikä juoni tässä oikein on?

  Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi tämäverkkovalmennus on niin edullinen.

  1. Hinta on laitettu niin alhaiseksi, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa. Se maksaa päivittäin alle kahvikupin hinnan. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

  2. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes pientä summaa, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalla tasolle taloudellisesti.

  Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

  Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta. Ei mitään outouksia.

 • Voinko maksaa osamaksulla?

  Voit maksaa osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi Jousto ja saat sen jälkeen vaihtoehdon valita laskun tai maksun erissä (osamaksun).

 • Voinko vähentää tämän verotuksessa?

  KYLLÄ! Kovan tarjouksen lisäksi pystyt siis VÄHENTÄMÄÄN koko maksamasi summan vielä verotuksessa tulonhankkimiskuluna

 • Mikä sinulla jäi vielä kysymyksiä, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen:

  info(at)varapuu.fi tai käyttää sivuilla olevaa chattia. Vastaamme mahdollisimman pian!

Oletko valmis ottamaan ensiaskeleet kohti tuottoisaa asuntosijoittamista? Lähde mukaan tänään!

Kyllä, haluan aloittaa asuntosijoittamisen

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Muista, Asuntosijoittamisen ABC on paras (ja helppo) tapa aloittaa asuntosijoittamisen vaikka sinulla ei olisi vielä paljon kokemusta

Jo yhdellä onnistuneella asuntokaupalla voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis epäroi ilmoittautumista.

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena verkkokurssi on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko valmennuksen alhaiseen kampanjahintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. 

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen 14 päivän jälkeen, palautamme kaikki rahasi.

Klikkaa siis alla sivulla olevaa nappia NYT ja aloita asuntosijoittaminen.

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren

Valmennusyhtiö Varapuu

"Näin hankit ensimmäisen sijoitusasunnon turvallisesti ilman aiempaa kokemusta tai suurta alkupääomaa"

Ilmoittaudu nyt mukaan Asuntosijoittamisen ABC -verkkokurssille ja saat kaiken tämän:

 • 6 koulutusmoduulia turvallisen asuntosijoittamisen aloittamiseksi
 • Bonuksina, vuokrasopimuspohja ja asuntosijoittajien salaisuudet -osio
 • Tyytyväisyystakuu: Joko olet tyytyväinen valmennukseen 14 päivän jälkeen tai et maksa valmennuksesta mitään. Ei kysymyksiä.
 • …Kaikki tämä ja paljon muuta erittäin edulliseen hintaan. Klikkaa vieressä olevaa nappia NYT ja aloita matkasi asuntosijoittajaksi jo tänään!
arrow
Kyllä, haluan mukaan ennen kuin hinta nousee!

Valmennusyhtiö Varapuu, Y-tunnus 1563298-3, Toimitusehdot