skip to Main Content
Black Friday Tulee – 2 Vinkkiä Miten Säästät Rahaa Ja Hankit Paremmat Lahjat

Black Friday tulee – 2 vinkkiä miten säästät rahaa ja hankit paremmat lahjat

 

Black Friday tulee taas… Oletko valmis yhteen vuoden suurimmista kulutuspäivistä? Vuonna 2017 Amerikassa ostettiin pelkästään onlinena 7,9 miljardilla dollarilla tuon yhden päivän aikana… Mikä järki tässä on?

Black Friday osuu vuosittain amerikkalaisten kiitospäivän torstain ja viikonlopun väliin. Sitä pidetään joulun alkuna ja ihmiset ryntäävät ensimmäistä kertaa jouluostoksille. Tästä syystä useimmat jälleenmyyjät tekevät jättimäisiä alennuksia, että pääsisivät mukaan kulutusjuhlaan.

Tänä vuonna Black Friday pidetään 23.11.2018.

 

Ennen kuin ryntäät massan mukana Black Friday -tarjousten äärelle, poimi nämä kaksi tärkeää vinkkiä mieleesi…

 

1. Tee ostovalinta runsaudesta, älä niukkuudesta käsin

Black Friday on paisunut vuosi vuodelta isommaksi ja isommaksi. Muutama vuosi sitten sitä ei tunnettu vielä edes Suomessa. Black Friday ei enää kuitenkaan riitä: sen rinnalle vähintään yhtä suureksi ostospäiväksi on noussut Cyber Monday. Nämä molemmat päivät ovat varsin suosittuja shoppailupäiviä myös täällä Pohjolassa.

Järkevää käyttäytymistä tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole.

Vaikka saisi tuotteita isollakin alennuksella, vauras tapa käyttää rahaa ei ole juosta halvimpien diilien perässä. Vauras tapa käyttää rahaa on saada raha tekemään rahaa, ja ostokset tehdään runsaudesta käsin eikä niukkuuden vuoksi.

Ostovalintoja voi tehdä runsaudesta käsin vaikka ei olisi paljoa rahaa. Olet varmasti kuullut sanonnan: “Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa”.

 

2. Kysy itseltäsi tämä kysymys ennen ostopäätöstä…

Kun olet ostamassa uutta vaatetta, kysy itseltäsi: “Tuleeko tästä uusi lempivaatteeni?”. Jos vastaus on: “Ei”, on parempi jättää vaate ostamatta. Muuten voi olla, että kahden vuoden päästä tuo “Ihan kiva” -paita roikkuu edelleen käyttämättömänä vaatekaapissasi. Tämä aiheuttaa turhaan varastointikuluja ja rahanmenoa, jonka olisi voinut välttää.

Joululahjoissakin kannattaa muistaa, että: “Tämähän voisi sopia” harvemmin sopii. Parhaan joululahjan annat, kun kysyt ensin: “Mitä haluaisit lahjaksi?”.

Harmaa Torstai

Useimmat liikkeet ovat vuosi toisensa jälkeen alkaneet pidentää Black Fridayn tarjouksia väentungon vuoksi. Nykyään osa liikkeistä pitää jo Gray Thursday ja Brown Wednesday -tapahtumia. Puhumattakaan Cyber Mondaysta.

Me haluamme parantaa suomalaisten rahataitoja ja parantaa ihmisten hyvinvointia. Siitä syystä pidämme tänä(kin) vuonna Black Fridaylle vastatapahtuman Harmaan Torstain 22.11.2018. Ainoa ero on siinä, että me emme hyväksy torstain aikana rahaa maksuvälineenä. Mutta vanhat kuittisi kelpaavat!

 

Ilmainen* 390€ valmennus!

Oma valmentautuminen on paras sijoitus itseen ja siksi palkitsemme niitä, jotka haluavat kehittää itseään!

Lähetämme 22.11.2018 jokaiselle uutiskirjeen tilaajallemme linkin, josta voi lunastaa 390€ arvoisen Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen hintaan 0€!

Tilaa uutiskirje täältä ››

 

*Ainoa ehto saadaksesi Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen 0€:lla on se, että sinun pitää lähettää ilmoittautumisen yhteydessä meille todistus, että olet maksanut yhdestä ostamastasi valmennuksesta vähintään 149€ viimeisen 6kk sisällä. Se on siinä!

Haluamme kehittää suomalaisten rahataitoja ja kannustaa parempaan rahankäyttöön. Tämä on vastakampanja Mustan perjantain kulutusjuhlalle ja siksi järjestämme sen jo torstaina. Toivottavasti osallistut tähän kampanjaan, liityt uutiskirjelistalle ja jaat tämän kampanjan kaverillesikin.

Lippuja on jaossa vain 100 nopeimmalle, joten torstaina 22.11.2018 kannattaa olla hereillä ajoissa! Lisää tietoa saat uutiskirjeessä, joka lähetetään 22.11.2018 klo 00.01.

 

 

*Ainoa ehto saadaksesi Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen 0€:lla on se, että sinun pitää lähettää ilmoittautumisen yhteydessä meille todistus, että olet maksanut yhdestä ostamastasi valmennuksesta vähintään 149€ viimeisen 6kk sisällä. Se on siinä!

Back To Top