skip to Main Content

ILTA- JA PUOLIPÄIVÄ-VALMENNUKSET

Järjestämme keväisin ja syksyisin ilta- sekä puolipäivävalmennuksia, jotka ovat lyhyitä tietoiskuja rahankäyttöön ja sijoittamiseen liittyen. Valitse sinua kiinnostava aihe ja tule oppimaan aiheen perusteet pähkinänkuoressa!

RAHAILTA™

Opi rahasta kaikki se mikä olisi pitänyt oppia jo koulussa!

Opi rahajärjestelmämme lainalaisuuksista kolmessa tunnissa enemmän kuin ehkä koko tähänastisessa elämässäsi! Opi mikä on rahan tarina ja tunnista oma sisäinen Rahatarinasi™.

Rahailta™-valmennus järjestetään keväisin ja syksyisin kiertueen muodossa eri paikkakunnilla arki-iltoina klo 18-21.

ASUNTOILTA™

Asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa!

Haaveiletko asuntosijoittamisen aloittamista tai kaipaat vahvistusta perusteisiin? Varapuun aidossa ja alkuperäisessä Asuntoillassa™ opit asuntosijoittamisen perusteet 3 tunnissa!

Asuntoilta™-valmennus järjestetään keväisin ja syksyisin kiertueen muodossa eri paikkakunnilla arki-iltoina klo 18-21.

BISNESILTA™

Opi yrittäjyyden perusteet!

Opi yrittäjyyden perusteet 3 tunnin iltavalmennuksen aikana! Bisnesilta on kolmen tunnin väkevä valmennus niin konkareille, kuin yrittäjäksi aikoville.

Bisnesilta™-valmennus järjestetään keväisin ja syksyisin kiertueen muodossa eri paikkakunnilla arki-iltoina klo 18-21.

PÄIVITÄ RAHATAITOSI™

Ota oma taloutesi haltuun!

Ota oma talous haltuun ja turvaa taloudellinen tulevaisuutesi! Päivitä Rahataitosi™ -puolipäivävalmennuksessa saat konkreettisia työkaluja oman taloutesi parantamiseksi.

Päivitä Rahataitosi™-valmennus järjestetään kiertueen muodossa useilla eri paikkakunnilla lauantaisin tai sunnuntaisin klo 12-16.

Back To Top