skip to Main Content

Jussi Parviainen

Jussi Parviainen – 10times Oy:n toimitusjohtaja

Kun kiertää Eiffel-tornin fillarilla, oppii matkalla jotain itsestään.

Intohimo tekemiseen, oppimiseen, kasvamiseen ja menestymiseen toimivat Jussi Parviaisen käyttövoimana arjessa.

Hän on tottunut asettamaan isoja, kenties jopa vähän pelottavia tavoitteita ja työskentelemään keskittyneesti niitä kohti.

Henkilökohtaiset esimerkit tavoiteasettelusta Jussi teki vuonna 2009 kun hän päätti ensin pyöräillä kaverinsa kanssa Tampereelta Riikaan ja heti perään vuonna 2010 yksin Tampereelta Pariisiin, Eiffel-tornille. Noilla matkoilla Jussi oppi itsestään asioita, joita vain tuollaisilla matkoilla voi oppia.

Vaurastuminen on nykyään yksi Jussin tavoitteista. Vaurastumisen mukanaan tuoma hyvinvointi on kaikilla elämän osa-alueilla Jussille tärkeää ja paitsi, että hän haluaa itse olla malliesimerkki ihmisestä, joka nauttii elämästään päivä päivältä enemmän, Jussi myös haluaa ympäristönsä nauttivan yhtä paljon.

Niin kuin Jussi itse sanoo:

”Pitää tietää mitä elämältään haluaa. Kun se on kirkkaana mielessä, on vain oikeaan suuntaan tehdyistä toistoista kiinni, että sen saa. Elämässä on mielestäni tärkeää ei niinkään se, että aineellinen omaisuus on hetkenä mina hyvänsä mahdollisimman suuri, vaan se, että omat resurssit – tiedot, taidot, näkemys, tahto ja kyky – ovat koko ajan sellaiset, että ne ajavat eteenpäin ja tuottavat haluttuja asioita. Kun sinä voit hyvin, läheisesi voivat hyvin.”

Jussi uskoo lujasti verkostoihin ja uusien ihmisten tapaamiseen, koska sillä, että olet oikeanlaisessa seurassa, on keskeinen merkitys elämässä menestymisesi kannalta.

Puhelin: 020 7353425
Sähköposti: jussi@varapuu.fi

Back To Top