Rekisteriseloste

Valmennusyhtiö Varapuun asiakastietorekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys: Valmennusyhtiö Varapuu
Y-Tunnus: 0757189-3
Postiosoite: Viinikankatu 51
Postinumero ja -toimipaikka: 33800 Tampere

2. Rekisteriasioista vastaavat yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö: Mikko Sjögren
Sähköposti: etunimi@varapuu.fi

3. Rekisterin nimi

Valmennusyhtiö Varapuun asiakastietorekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään laskutuksen toteuttamiseen, maksuvalvontaan sekä asiakassuhteiden hoitamiseen. Käyttäjän sähköpostiosoitetietoja voidaan käyttää Valmennusyhtiö Varapuun toimintaa koskevien yleisten ja markkinointiluonteisten tiedotteiden lähettämiseen ja laskutuksen toteuttamiseen Valmennusyhtiö Varapuun toimesta.

5. Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Rekisteriin tallennetaan tilausten yhtedyessä asiakassuhteiden hoitamisessa välttämättömät henkilötiedot, joihin kuuluvat:

  • Etunimi,
  • Sukunimi,
  • Puhelinnumero,
  • Katuosoite,
  • Postinumero ja -toimipaikka ja
  • Sähköpostiosoite

Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä tallennetaan tilaajan:

  • Etunimi,
  • Sukunimi ja
  • Sähköpostiosoite

Lisäksi Varapuu voi tallentaa kävijän selain- ja käyttäytymistietoja uudelleenmarkkinointitarkoituksia varten Googlen ja muiden mainostajien yhteistyökumppanien sivuilla. Varapuu voi siis näyttää mainoksia www.varapuu.fi -domainilla vieraille kävijöille käyttäytymisen perusteella. Lue tästä omat mainosasetuksesi Googlessa.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianomaisen henkilön kirjallista suostumista muutoin kuin henkilötietolain sallimissa erikoistauksissa ja laskujen perinnän toteuttamista varten. Missään tapauksessa käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi-, mielipide, tai markkinatutkimustarkoituksiin Suomen henkilötietolain ja Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään asiakkaalta itseltään tilausten tai valmennustilaisuuksien yhteydessä tai Internetissä jaettavan ilmaisen sisällön, kuten esimerkiksi oppaat tai blogi, lataamisen yhteydessä.

8. Rekisterin ja palvelun tallentamien henkilökohtaisten tietojen suojaus

Rekisterin henkilötiedot ja näiden varmuuskopiot tallennetaan tietokantoihin, jotka sijaitsevat lukituissa ja ympärivuorokautisesti vartioiduissa konesaleissa olevilla palvelimilla, joiden kovalevyt on salattu käyttäen vahvaa salausalgoritmia. Lukittuihin ja vartioituihin konesaleihin pääsevät käsiksi vain ennalta nimetty henkilökunta. Henkilöt, jotka käsittelevät henkilö- ja taloustietoja ovat henkilötietolain mukaan vaitiolovelvollisia ja rangaistussäännön alaisia.

Rekisterin käyttämät palvelimet ovat palomuurein ja salasanoin suojattuja. Käyttäjä voi täyttää kaikki rekisteriä koskevat Internet-lomakkeet käyttäen SSL-salauksella suojattua verkkoliikennettä.

9. Rekisteröityjen käyttäjien oikeudet

Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja asiakkaasta itsestään on tallennettu palveluun. Allekirjoitettu kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen kohdassa 1. määritettyyn postiosoitteen.

Rekistteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. Allekirjoitettu kirjallinen tietojenpoistopyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen kohdassa 1. määritettyyn postiosoitteen.

Uutiskirjeiden osalta käyttäjä voi erota postituslistalta tunnistautumalla sähköpostiosoitteellaan osoitteessa: https://www.varapuu.fi/postituslista/user/

Rekisteriselosteen laatimispäivämäärä: 18.03.2010.

 

mautic is open source marketing automation