Kiitos kurssin tilauksesta

KIITOS TILAUKSESTASI!

Tulet huomaamaan, että teit erittäin hyvän päätöksen.

Tilaamasi tuote on katsottavissa onnistuneen maksusuorituksen jälkeen välittömästi jäsenalueella. Tilauksesta sekä maksusuorituksesta tulee sinulle vielä vahvistusviesti. Palvelumme käyttää Digiacademyn alustaa.

NÄIN PÄÄSET KATSOMAAN HANKKIMAASI SISÄLTÖÄ:

OLETKO UUSI JÄSEN? NÄIN NÄET TILAAMASI KURSSIN.

Jos sinulla ei aiemmin ole ollut tunnuksia jäsenalueellemme (www.varapuu.fi/jasenalue), saat automaattisesti luodut tunnukset sähköpostiisi. Tarkista, että saat viestin. Jos viestiä ei näy, katsothan myös roskapostikansion sekä muut välilehdet.

ONKO SINULLA JO TUNNUKSET JÄSENALUEELLE? NÄIN NÄET TILAAMASI KURSSIN.

Jos sinulla on aikaisemmin luodut tunnukset jäsenalueellemme, et tarvitse uusia tunnuksia.Hankkimasi sisältö tulee näkyviin jäsenalueellasi Omalle Sivullesi, kun maksutapahtuma on kuitattu.

Katso myös tarkemmat ohjeet alempaa!

KURSSIN AKTIVOIMISEN JÄLKEEN TOIMI NÄIN

Sinulle tulee sähköposti otsikolla: ”Pääsyoikeus: (Tilaamasi kurssin nimi).

Mikäli sinulla ei vielä ollut tunnuksia verkkoalustalle, niin sinulle tulee myös toinen sähköposti otsikolla:Tunnuksesi JVP-alustalle”. Suosittelemme tarkistamaan roskapostit ja Tarjoukset/Mainokset-kansiot, mikäli viestejä ei näkyisi.

Mikäli sinulla on tunnukset jo olemassa Uskalla Innostua, Varapuun tai muun Jointventure (JVP) -verkkoalustaa käyttävälle jäsenalueelle, niin sinun tulee käyttää samoja tunnuksiasi, jos aktivoit kurssin samalla sähköpostiosoitteellasi. Näin ollen pääset helposti katsomaan kursseja ja materiaaleja samasta paikasta. Ei ole väliä minkä jäsenalueen kautta kirjaudut sisään.

PÄÄSET KIRJAUTUMAAN JÄSENALUEELLE:

www.uskallainnostua.fi/jasenalue tai www.varapuu.fi/jasenalue

Tutustuthan jäsenalueen ohjeisiin kyseisiltä sivuilta ennen kirjautumista.

Täytä saamasi tunnukset (tai aiemmat tunnuksesi) kohtaan KIRJAUDU. Mikäli yrität tässä vaiheessa uudestaan rekisteröityä, niin järjestelmä ilmoittaa “partneritunnus virheellinen”, koska sinulla on jo tunnukset olemassa.

Jos et muista salasanaasi tai se herjaa väärästä salasanasta, saat luotua uuden salasanan kirjautumissivulta painamalla “Oletko unohtanut salasanasi?”-painikkeesta ja syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoa varten (linkki on voimassa 24h). Jos tulee server-error, tulee sinun muuttaa selaimen asetukset (sallia evästeet) ensin oikein ja siihen löydät ohjeet sivuilta www.uskallainnostua.fi/jasenalue.

KUINKA LÖYDÄT KURSSIN?

  1. Kirjaudu www.uskallainnostua.fi/jasenalue tai www.varapuu.fi/jasenalue 
  2. Kirjautumisen jälkeen avautuu ensin Kauppa-sivu. Klikkaa OMAT TUOTTEET -kohtaa. HUOM! Jos olet mobiililaitteella tai näyttösi on pienellä, niin OMAT TUOTTEET -painike löytyy ratas-kuvakkeen ja ostoskori-kuvakkeen välissä oleva vaakaviika-kuvake.
  3. Omat tuotteet -sivulle avautuu sinulle lisätyt/ostamasi kurssit.
  4. Klikkaa ostamaasi / saamaasi kurssia, jolloin sinulle avautuu Tervetuloa -sivu.
  5. Kurssin sisällön löydät klikkaamalla DIGIACADEMY-tekstin vasemmalta puolelta vaakaviiva-kuvaketta, jolloin aukeaa kyseisen kurssin alaotsikot.

ONGELMIA JÄSENALUEELLA?

Jos kirjautumisen kanssa on ongelmia/sivu näyttää vain valkoista/tulee server-errorlue tämä ››
Sinun tulee muuttaa selaimen asetukset oikein. Voit myös kokeilla eri selaimella.

Jos et löydä OMAT TUOTTEET -kohtaalue tarkemmat ohjeet täältä ››

Jos kirjautumisessa tulee ongelmia tai sinulle tulee kysymyksiä, ole rohkeasti heti yhteydessä info@varapuu.fi.

Kiitos vielä päätöksestäsi! Toivotamme mukavia katseluhetkiä.

Varapuu
info@varapuu.fi
020 7353420