HUOMIO:Lue tämä sivu ennen kuin e-kirja saapuu sähköpostiisi (kesto noin 2-5 minuuttia)

Kiitos, kun tilasit Tunne Taloutesi e-kirjan!

Saat e-kirjan sähköpostiisi 2-5 minuutin kuluessa. Joten ennen kuin ryntäät sähköpostiisi, lue tämä sivu.

Haluatko oikeasti taitavaksi rahan kanssa?

Tällä sivulla opit, millä tavalla jo tuhannet suomalaiset ovat parantaneet omaa taloustilannettaan.

Miten he ovat sen tehneet?

 

 1. HE OVAT SAANEET AJATUKSET PUOLELLEEEN
  Käykö sinulle joskus niin, että käyt keskustelua pääsi sisällä jonkin hyvän asian tekemisestä, mutta sisäinen keskustelu muuttuu niin vakavaksi ja pelottavaksi, että puhut itsesi pois sen tekemisestä? Vaurastuvat ihmiset ovat oppineet kesyttämään omat ajatukset, niin että vaurastuminen tuntuu normaalilta tavalta elää.
 2. OPTIMOINEET KULUTUSTA JA RAHAVIRTOJA
  Iso osa arkipäivän kulutuksesta on turhaa. Tekemällä oman talouden moottoriin huollon, samasta taloustilanteesta saadaan paljon enemmän tehoja irti.
 3. 5 MINUUTIN BUDJETTITYÖKALU
  Mitä pienemmällä vaivalla asian voi tehdä, sitä parempi. Jää enemmän aikaa kaikkeen muuhun. Siitä syystä budjetointi toimii. Budjetti säästää aikaa ja päänvaivaa. Siksi kuukauden budjetti kannattaa tehdä 5 minuutissa.
 4. VAPAUTUNEET HUONOISTA LAINOISTA
  Huonot lainat ovat kuin kivipallo nilkassa. Mitä enemmän liikut, sen väsyttävämpää liikkuminen on. Kun kivipallosta pääsee irti, koko maailma on avoinna. On olemassa tapa, miten huonoista lainoista ja kulutusluotoista voi päästä eroon jopa puolessa ajassa kuin normaalisti.
 5. HE TIETÄVÄT MITEN KORKOA KOROLLE -KASVU TOIMII
  Korkoa korolle -kasvu on joka miehen oikeus. Tietämällä, miten aika muuttuu rahaksi, oma vaurastuminen saa lisää ja lisää bensaa liekkeihin.
 6. TIETÄVÄT OMAN RAHAPERSOONALLISUUDEN
  Omia vahvuuksiaan kannattaa hyödyntää ja vivuttaa. Tunnistamalla omat heikkoudet, voidaan oman talouden pullonkauloihin voidaan vaikuttaa. Oman rahapersoonallisuuden tunteminen on yksi avain, jonka vaurastuvat tietävät.
 7. ALOITTANEET SIJOITTAMISEN JA OPPINEET PARANTAMAAN TUOTTOA
  Vaurastumiseen ja sijoittamiseen ei tarvita isoa pääomaa eikä isoja tuloja. Tärkeää on se, kuinka paljon prosentuaalisesti tuloistasi saat laitettua kasvamaan korkoa korolle. Niitä ihannoidaan ja ihmetellään, jotka ovat nyt vauraita, mutta aloittivat sijoittamisen 10-30 vuotta aikaisemmin.
 8. HE TIETÄVÄT ASKELEET OMAAN TALOUDELLISEEN VAPAUTUMISEEN
  Tavoite on oltava kohdillaan, että siihen voi osua. On todella tylsää olla ampumaradalla, jos kaikki kohdetaulut ovat lukkojen takana varastossa. Kun tiedät oman tavoitteesi ja siihen tarvittavat vaiheet, matka muuttuu mielenkiintoisemmaksi.

 

Miten opit nämä asiat kaikista helpoiten?

Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonloppukurssi (390,00€) on 2 päivän oman talouden ilotulitus.

Viikonlopun aikana opit kaikki 8 vaurastumiseen tarvittavaa asiaa. Jo yli 5000 suomalaista on oppinut nämä samat asiat livevalmennuksien ja verkkokurssien avulla. Sadat ovat jo reilusti vaurastuneet ja suurin osa on hyvässä vauhdissa.

NORMAALISTI 390,00€!

 

Katso tulevat päivämäärät

Tässä muutama sadoista palautteista Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksesta:

 

"Pitää antaa positiivista palautetta kun siihen on aihetta. Kävin Lokakuun lopussa teidän Taitavaksi Rahan kanssa valmennuksen. Rahan managerointi oli valmennuksen tärkein oppi minulle. Alkutilanne oli melko perinteinen eli palkka tuli ja meni. Luottokorteilla oli pari tonnia velkoja. Sijoitukseen kertynyt tuhanen euroa rahaa, säästöpossuun toinen tonni ja luottoja saatu vähennettyä tonnilla. Lisäksi saitte minut ostamaan asuntosijoitusvalmennuksen Toukokuulle. PS. elintasoa ei ole tarvinnut muuttaa lähes ollenkaan."
- Kalle Salli

"Huippuvalmennus! Minäkin, joka olen aina ohittanut raha-asiat ja talous-uutiset, olen innoissani kaikesta oppimastani ja haluan oppia vielä lisää."
- Hanna Hautaniemi

"Vaikka olen lukenut paljon kirjoja, tämä koulutus on sellainen, joka vasta pistää asioita käytäntöön."
- Maria Karsikas

"Aivan loistava kaksi päivää. Kiitos Varapuu! Elämä menee nyt ihan uusiksi talouden suhteen. Ikänä en olisi voinut kuvitella, että minusta tulee asuntosijoittaja."
- Helena Simonen

"Jo viides kerta ja silti sain paljon uutta. Tätä et voi missata! Aivan huippu viikonloppu!"
- Jarno Vainionpää

"Ensimmäinen koulutus Helsingissä 2016 toukokuussa. Taitavaksi rahan kanssa-koulutus muutti täysin mun ajattelutavan miten rahaa kuuluu käyttää. 4kk sisään ostin ensimmäisen sijoitusasunnon 100% lainalla. En olisi uskonut kuinka helppoa oli saada pankista lainaa. Ennen olin tuhlariluonne jolla oli 3000€ luottokorttivelkaa. <3 Olen myös opettanut paljon läheisilleni fiksua rahan käyttöä!"
- Johanna Pöysti

"Elämästäni puuttui tavoitteet. Ei mitään havaintoa mitä tekisi. Sijoitusvarallisuuteni ennen kevään 2016 valmennusta oli 1400€. Aloin säästämään ja sijoittamaan ja hommauduin huonoista lainoista eroon. Nyt helmikuussa 2017 sijoitusvarallisuus on 8000€ ja tulevaisuus näyttää valoisammalta kuin aikoihin, kiitos valmennuksen!
- Lauri Savolainen

VAROITUS: Tämä tarjous koskee e-kirjan ladanneita ihmisiä. Tarjous on voimassa vain niin kauan, kun olet tällä sivulla!

Kiirehdi! Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Klikkaa Alla Olevaa "Tilaa Taitavaksi Rahan Kanssa" -Nappia Nyt Ja Ota Taloudellinen Hyvinvointisi Omiin Käsiisi!

Taitavaksi Rahan Kanssa -päivämäärät