TÄMÄ E-KIRJA MUUTTAA TALOUSTILANTEESI
(JOS SEURAAT OHJEITA)

TÄMÄ KIRJA AUTTAA SINUA LAITTAMAAN TALOUTESI IHANTEELLISEEN KUNTOON MM. NÄIN...

  • MITEN 300€ KUUKAUSISIJOITUS MUUTTUU 1 025 638€:KSI, käyttämällä yhtä sijoittamisen yksinkertaista periaatetta (tätä voit käyttää moniin eri sijoitusstrategiaan)
  • YKSINKERTAISIMMAT NEUVOT JA VINKIT, joilla lukija saa oman taloutensa hallintaan ja toimimaan jopa autopilotilla
  • TOSIELÄMÄN TARINAT, kieli poskessa laaditut esimerkit sekä sopiva määrä aiheeseen sopivia vitsejä varmistaa, että esimerkiksi matkakassan suunnitteleminen voi ihan oikeasti olla kivaa!
  • Opittuasi YKSITYISKOHTAISESTI KAIKKI VAURASTUMISEEN TARVITTAVAT 8 ASKELTA, osaat navigoida kohti tavoitteitasi helpommin ja nopeammin
  • Ja PALJON muuta...
LATAA NYT >>
50% Valmis

(Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja paina "Siirry lukemaan!" -nappia)

Kyllä, Haluan ladata koko Tunne Taloutesi -kirjan

privacy Emme lähetä sinulle roskapostia IKINÄ.

Tilaat samalla Varapuun ilmaisen uutiskirjeen, joka sisältää lisää vinkkejä sijoittamiseen, velkojen maksamiseen sekä tulojen kasvattamiseen. Voit erota listalta koska tahansa. Lue Varapuun rekisteriseloste täältä.

arrow

E-kirja muuttuu maksulliseksi 17.6.2017.

Vuosi 2014 muutti elämäni. Eteeni osui Mikko Sjögrenin Tunne Taloutesi -kirja. Aloin järjestellä asioita ja manageroida tulojani. Ja yllätys yllätys... Säästötilini kate alkoi nousta huimaa vauhtia ja rahaa alkoi jäämään ylimääräistä ja pystyin hankkimaan sijoitusasuntoja enemmän ja enemmän. Lukekaa Mikon kirja Tunne Taloutesi ja aloita rahojen managerointi jo tänään. Se muuttaa elämäsi!!

- Janne Immonen, Yrittäjä

Tässä kirjassa on kaikki, mitä sinun täytyy tietää oman taloutesi hallinnasta – tiiviissä ja selkokielisessä paketissa, jota on höystetty mielenkiintoisilla ja viihdyttävillä esimerkeillä. Näitä taitoja et opi koulussa!

- Jani Sällinen, ProStrakan AB

Omissa valmennuksissani olen huomannut, että raha ei ole suomalaisen ykköspuheenaiheita. Omien talouslukujen tutkiminen ja raha ei ole ollut minunkaan motivaationi tai inspiraationi lähteenä. Mikko osaa tehdä asiasta kiinnostavan ja kertoa siitä niin, että tulee halu tutkia lisää omaan talouteen liittyviä mahdollisuuksia. Hän tekee selkeillä esimerkeillä vaikeista asioista yksinkertaisia. Tämä kirja on erittäin johdonmukainen ja konkreettinen ja uskon, että se voi auttaa ketä tahansa huonosta tai hyvästä taloudellisesta tilanteesta parempaan. Onpa lähtökohta velkasuo tai pieni varallisuus. Suosittelen!

- Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Tässä kirjoittamani kirja, jonka on lukenut jo arviolta 10 000 suomalaista. Suuri osa heistä on jo vaurastunut. Käytä tämän kirjan oppeja hyvin ja hyvään. Hyviä lukuhetkiä!

Mikko Sjögren
Varapuu