HUOMIO:Katso Tämä Tärkeä Video Ennen Oppaan Lukemista (Kesto noin 10 min)

Kyllä! Haluan säästää 87% JA kehittää henkilökohtaista talousosaamistani!

VAROITUS: Nostamme hinnan heti kun ensimmäiset paikat on täytetty!

Ilmoittaudu Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennukseen - Vain 47€!

Varapuun Vastaisku TalousHuolille – verkkovalmennus on kokonaisuus, jossa Sinä pääset alkuun omien taloushuolien voittamiseksi!


Tähän valmennukseen kuuluu 8 osiota. Uusi osio aukeaa kerran viikossa. Kurssin aiheet ja aikataulu:

 • Vko 1: Ajatuksista Tuloksiin
 • Vko 2: Päivitä Rahatarinasi
 • Vko 3: Vaurausvarmistin
 • Vko 4: Laiskan Miehen Kassavirtakaavio
 • Vko 5: Velkamurskain
 • Vko 6: Sijoituskäynnistin
 • Vko 7: Talousnerouden 6 Kasvoa
 • Vko 8: 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen

Kiirehdi! Ilmoittaudu Varapuun Vastaisku TalousHuolille -verkkovalmennukseen nyt!

Mitkä ovat Varapuun Vastaisku TalousHuolille hyödyt ihan tarkalleen?

“Tämän valmennuksen avulla sä voit vihdoinkin olla se sankari, joka sä tiedät pystyväsi olemaan… Sä pystyt pitään huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…” -Mikko Sjögren

Varapuun Vastaisku TalousHuolille on kokonaisvaltainen talouden haltuunottovalmennus, joka koostuu seuraavista 8 osiosta:

 • Ajatuksista Tuloksiin
  Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.
 • Päivitä Rahatarinasi
  Meillä kaikilla on tällaisia kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahantekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Sä olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sun vastuulla. Tässä osassa opit päivittään noi rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukee sun vaurastumista ja tekee susta houktuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.
 • Vaurausvarmistin
  Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA. Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.
 • Laiskan Miehen Kassavirtakaavio
  Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista? Totuushan on se, että kyllä se normaaleilla ihmisillä sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi sen oman kassavirran hallitsemiseen. Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua, ei köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.
 • Velkamurskain
  Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA. Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.
 • Sijoituskäynnistin
  Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy. Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi. Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.
 • Talousnerouden 6 Kasvoa
  Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua. Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti. Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.
 • 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen
  Tässä osiossa me katsotaan että miten se SINUN taloudellinen vapaus mahdollistetaan. Sun taloudellinen vapaus on vain 5 askeleen päässä. Nyt opit mitkä nuo 5 askelta on ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

Kun opit nämä peruspalaset, voit TOISTAA tuloksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen… Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!

Klikkaa Alla Olevaa "Ilmoittaudu Mukaan!" -Nappia Nyt Ja Ota Taloudellinen Hyvinvointisi Omiin Käsiisi!

VAROITUS: Nostamme hinnan heti kun ensimmäiset paikat on täytetty!

Ilmoittaudu Mukaan - Vain 47€!