HUOMIO:Tämä erikoishinta on vain Varapuun Vastaisku TalousHuolille -verkkovalmennuksen osallistujille

Kyllä! Haluan säästää 54% JA kehittää henkilökohtaista talousosaamistani!

Tämä hinta on voimassa ainoastaan Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennuksen osallistujille.

Tilaa Taitavaksi Rahan Kanssa –valmennus ERIKOISHINTAAN 179€! (ovh 390€)

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja paina Tilaa-nappia siirtyäksesi kassa-sivulle.

Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Miten tämä syntyi…

Mikko Sjögren
Varapuun perustaja, sijoittaja ja päävalmentaja

Jos olet murehtinut raha-asioita jo vähän pidempäänkin, mutta et ole ihan vielä saanut aloitettua…

Jos rahat on niin tiukilla nyt, että tuntuu ettei sitä vaan kertakaikkiaan löydy YHTÄÄN ylimääräistä..

Tai jos ihan muutoin vain haluaisit mennä seuraavalle tasolle taloudellisesti, tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa…

Niin, nyt kannattaa kuunnella.

Olipa tilanteesi mikä hyvänsä, ei itsesi jatkuva piiskaaminen ainakaan tee asioita paremmaksi. Kaikki erehtyy joskus, myös me itse.

Itseasiassa… Mulle kävi alussa ihan samalla tavalla. Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin. Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen. Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla osaamattomuudellakin oli joku osa tapahtumien kulussa. Päätin ottaa asioista selvää. Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat. Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia. Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista.   Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla jota tilaisuuksissa oli puhuttu.

Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. Parisataa kirjaa myöhemmin ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Nyt nuo opit on tiivistetty kaksipäiväiseksi valmennukseksi.

Monet sai tosi hyviä tuloksia sen yksipäiväisestä versiostakin – ei siinä.. Mutta meiltä itse asiassa PUUTTUI YKSI TÄRKEÄ PALA siitä yhtälöstä.

Tuhansien valmennettavien jälkeen me oivallettiin, että vaikka todella monet sai loistavia tuloksia, aina oli myös niitä jotka jäi matkalle – syystä tai toisesta.

Todella vaikeaksi menee, jos aiot tämän tehdä yksin

Sitä rahaa ei vain sitten löytynytkään… Tai motivaatio loppui… Tai ihan arkielämän vaikeudet vain oli sitten lopulta ylitsepääsemättömiä…

Isoin ongelmahan näissä raha-asioissa on se, että näitä ei vaan opeteta missään! Kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä. Tämän ratkaisemiseksi vertaistuki lisättiin valmennukseen.

Mutta tässä on vielä isompi ongelma. Se on IHMISLUONTO.

Eikö niin? Joskus ne vietit vaan vie vaikka mitä tekisi. Tulee ostettua se ylimääräinen lomamatka, auto, paita tai joku laite, mihin ei oikeasti olekaan varaa…. Aletaan heikkona hetkenä syödä niitä omia säästöjä – tai sitten ei koskaan päästä edes alkuun.

Näitä asioitahan ei ainakaan meille opetettu koulussa. Ne on opittu matkan varrella muualta. Siitä syystä olemme innoissamme aina, kun näitä asioita voidaan puhua varsinkin nuorille.

 

Varapuu puhumassa koululaisille - Helsingin Sanomat

NYT voit peitota ongelmat ja saada hyödyt

Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennusta ei ole koskaan aiemmin ollut saatavilla! Aiemmin vain kalliimpien yli 2000€ valmennusten mukana osallistujat ovat päässeet tutustumaan toisiinsa kunnolla.

Mutta älä huoli, sillä meillä on todella hyviä uutisia nyt!

Me olemme nyt yhdessä Valmennusyhtiö Varapuun tiimin kanssa vihdoinkin saaneet ratkaistua tämän kaikkein isoimman esteen omalle vaurastumiselle – joka on siis oma ihmisluontosi.

NYT – ensimmäistä kertaa ikinä – me olemme rakentaneet valmennuskokonaisuuden , jossa on mukana muiden ihmisten tuki.

Aiemmin valmennukset ovat olleet sisältöpainoitteisia. Sisältö on edelleen hyvää, päivitettyä tavaraa joka aivan todistetusti toimii. Mutta nyt tässä on mukana VERTAISTUKI. Sen avulla voitat henkilökohtaiset rajoitteesi, sillä saat muut liittoutumaan sinun vaurastumisesi hyväksi!

On aika lopettaa itsesi syyttäminen ja murehtiminen

Jos olet tällä sivulla, haluat ehkä eroon rahahuolista ja päästä alkuun vaurastumisessa.

Jos näin on, olet oikeassa paikassa!

Rahahuolet ovat vähemmän sinun syytäsi kuin osaat arvatakaan – etkä todellakaan ole yksin.

Tällä sivulla opit vapautumaan nykyisistä rahahuolistasi. Lisäksi varmistat, että vaurastumisesi ei enää polje paikallaan.

Potkaise siis kengät jaloista, laita puhelin äänettömälle ja lue koko teksti huolella loppuun asti. Tämä on tärkeää. 

Tämän toimivuus on täysin kiistatonta

“Olen osallistunut muutamaan Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu. Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.”

Janne Romppanen, Vice President, M-Files

“Kun luennon aihe on niinkin pelottava ja tylsä kuin raha, on todella tärkeää että kuuntelijoita ei syyllistetä, sillä jokainen tulee luu kurkussa kuuntelemaan, jo valmiina vastustaen aihetta. Mikko on paras mies rentouttamaan kuulijakunnan. Olen käynyt monissa stand-up-esityksissä mutta Mikon setti sai nauramaan enemmän. Sen lisäksi että sai nauraa Mikon sutjautuksille, sai nauraa omille hölmöille uskomuksilleen rahasta. Kaiken viihteen alla oli tuhti paketti asiaa ja monesti luennon aikana mietin, että siis antaako Mikko ihan totta näitä neuvoja, että hän todella taitaa välittää meistä ja haluaa meidän vaurastuvan. En osaisi kuvitella parempaa luentoa, paketissa oli uskomusten purkua, selkeä tavoitteellinen suunnitelma vaurastumiselle, kannustusta ja komiikkaa. Ei se raha olekaan sellainen mörkö mitä olemme siitä tehneet, vaan väline ja Mikon opeilla sitä välinettä käyttää ihan erilaisin ajatuksin luennon jälkeen.”

Tara Lange

Tämä on yksinkertaisesti helpoin ja nopein tapa saada tuloksia

 • Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antautua prosessille, tulla paikalle.
 • Vaurastumisesi on niin lähellä automaattista kuin sen nyt on mahdollista olla

taitavaksi rahan kanssa

Mitkä ovat Taitavaksi Rahan Kanssa hyödyt ihan tarkalleen

“Tämän valmennuksen avulla sä voit vihdoinkin olla se sankari, joka sä tiedät pystyväsi olemaan… Sä pystyt pitään huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…” -Mikko Sjögren

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käydään läpi samat 8 osiota, jotka käymme läpi Varapuun Vastaisku TalousHuolille -webinaarisarjan aikana. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa syvennymme aiheisiin ja viemme asiat konkreettisesti käytäntöön.

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käydään läpi seuraavat 8 osiota...

1.  Ajatuksista Tuloksiin TM
Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.

2. Päivitä Rahatarinasi TM
Meillä kaikilla on tällaisia kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahantekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Sä olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sun vastuulla. Tässä osassa opit päivittään noi rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukee sun vaurastumista ja tekee susta houktuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.

3. Vaurausvarmistin TM
Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA. Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.

4. Laiskan Miehen Kassavirtakaavio TM
Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista? Totuushan on se, että kyllä se normaaleilla ihmisillä sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi sen oman kassavirran hallitsemiseen. Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua, ei köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.

5. Velkamurskain TM
Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA. Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.

6. Sijoituskäynnistin TM
Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy. Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi. Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.

7. Talousnerouden 6 Kasvoa TM
Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua. Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti. Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.

8. 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen
Tässä osiossa me katsotaan että miten se SINUN taloudellinen vapaus mahdollistetaan. Sun taloudellinen vapaus on vain 5 askeleen päässä. Nyt opit mitkä nuo 5 askelta on ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

 

Kun opit nämä peruspalaset, voit TOISTAA tuloksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen… ja pääset etenemään kohti sitä omaa unelmaelää!

Kuvittele… Tällainen on tavallinen päiväsi ihan pian…

 • Runsauden tunne, koska sinulla on turvallinen määrä säästöjä
 • Laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Iso liuta uusia ystäviä, jotka toivoo sinulle hyviä tuloksia
 • Nukut yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Voit keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi….

Mitä ihan tarkalleen saan, milloin ja miten?

2 päivän Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen pääsylipun (arvo 390e)

 • Kaksipäiväinen valmennus, jonka aikana syvennät osaamistasi ylläoleviin 8 aiheeseen ja rakennat oman vertaistukiryhmäsi
 • Valitsemanasi ajankohtana valitsemassasi kaupungissa

Tyytyväisyystakuun ansiosta sinun on mahdoton hävitä

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Takuu on erittäin yksinkertainen: Osallistu valmennukseen kaikessa rauhassa. Jos valmennuksen jälkeen koet, että valmennus ei lunasta lupauksiani, niin nykäisemällä hihastamme heti valmennuksen päätyttyä, saat rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten. Ei kysymyksiä eikä selittelyjä.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Eikö tilanne siis kannattaisi ottaa haltuun nyt, kun voit vapaasti osallistua Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen  ilman pienintäkään riskiä?

Tilaa Taitavaksi Rahan Kanssa - valmennus Sinulle VAIN 179€ (ovh. 390€)

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja paina Tilaa-nappia siirtyäksesi kassa-sivulle.

Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Miksi tästä kannattaa maksaa?

Tavallisen keskipalkkaisen ihmisen pankkitilin läpi kulkee elämän aikana yhteensä n. 1 000 000 – 1 500 000 €. Siitä huolimatta suuri osa ihmisistä ei taitamattomuutteen saa tuolla rahalla rakennettua taloudellista turvaa ja toteutettua unelmiaan.

Kuinka kallista se on?

Parin kymmenen vuoden kokemus sijoittamisesta on tiivistetty helposti seurattavaksi prosessiksi. Olemme hävinneet kymmeniä tuhansia euroja oman matkamme varrella. Nyt ne on tiivistetty varottaviksi esimerkeiksi, jotta sinä voit välttää nämä yleisimmät sudenkuopat.

Lipun hinta yksipäiväiseen valmennukseen, josta Taitavaksi Rahan Kanssa on kehitetty maksoi 390€. Nyt pääset samalla rahalla järeämpään kaksipäiväiseen valmennukseen.

Mutta älä huoli. Sinun ei tarvitse maksaa tuhansia omista hölmöilyistäsi.

Et maksa edes 500€. Et edes 400€!

Itseasiassa, kun tilaat nyt, pääset mukaan kokonaiseksi 2 päiväksi erittäin alhaisella investoinnilla. VAIN 179€ (sis. alv)!

Klikkaa siis alhaalla näkyvää nappia ja tule mukaan NYT.

Jos mietit, niin se 179€ on noin 49 senttiä päivässä… Olisiko loppuelämän taloudellisen turvan ja menestyksen varmistaminen 0,5 euron arvoista päivässä? Sillähän ei saa edes pohjaanpalanutta kahvikuppia Teboililta…

Olet jo menettänyt niin paljon ja menetät vielä enemmän

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Mieti miten paljon rahaa olet jo tähän mennessä menettänyt 3. isoimman virheesi takia.

Mieti, jos olisit pystynyt säästymään edes yhdeltä noista virheistä.

Jos sinulla EI ole vielä vähintään puolen vuoden säästöjä vastaavaa puskuria ja sijoituksia, olet kyllä suoraan sanoen vähän vaarallisessa tilanteessa.

Se että säästöjen vähyys on YLEISTÄ, ei tarkoita että se olisi mitenkään paras tapa edetä. Ja jos sinun tulokset eivät ole vielä hyvällä tasolla, se vain tarkoittaa että se sinun nykyinen rahatarinasi pitää sinut jumissa.

Eikö nyt olisi hyvä aika tehdä asialle jotain? Ei sinun kuulu kärsiä tämän asian kanssa. Ansaitset tämän, ja nyt on sinun vuorosi voittaa

Taitavaksi Rahan Kanssa on pääsylippusi eroon rahahuolista

Ilman rahaa ei nykymaailmassa enää selviä. Rahankäyttö ja taloudenhoito kuuluvat elämänhallinnan perustaitoihin. Tästä syystä Valmennusyhtiö Varapuu on aikanaan perustettu. Tavoitteemme on tuottaa läpimurto 10 000 ihmiselle Suomessa. Haluamme, että sinä olisit yksi heistä.

Tämän 8-osaisen ja kaksipäiväisen valmennuksen avulla pääset kartalle, missä taloustilanteessa tismalleen olet ja kirkastat taloudelliset tavoitteesi ja saat työkalut niiden saavuttamiseksi.

Jos yksikin pala näistä kahdeksasta puuttuu, taloutesi saattaa polkea paikallaan vuosikausia.

“Iso salaisuus” on rakentaa oma taloudellinen dream team, joka varmistaa asiat puolestasi myös silloin, kun et itse jaksa, pysty, osaa tai uskalla.

Hyödynnä Huippuetusi ja Tilaa Taitavaksi Rahan Kanssa hintaan 179€ (ovh. 390€)

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja paina Tilaa-nappia siirtyäksesi kassa-sivulle.

Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Muista, Taitavaksi Rahan Kanssa on paras (ja ainoa) tapa ottaa raha-asiat haltuun – hauskasti ja tinkimättä elämänlaadusta. Lisäksi valmennuksella poistat taloushuoliesi todellisen aiheuttajan ja varmistat, että alat vaurastumaan.

Kun sinulla on paras rahamatematiikka ja aika puolellasi, koko homma typistyy siihen, että surffaat ajan aalloilla kohti vaurautta…

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena Taitavaksi Rahan Kanssa on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen alhaiseen 390€ hintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. Jos et heti valmennuksen jälkeen tyytyväinen, palautamme kaikki rahasi.

En suoraan sanoen keksi yhtään syytä kärsiä rahahuolista, kun voit päästä niistä näinkin helposti eroon.

Klikkaa siis alla olevaa vihreää nappia NYT ja käynnistä oma vaurastumisesi TÄNÄÄN.

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren
Varapuun perustaja, sijoittaja ja päävalmentaja

Tilaa Taitavaksi Rahan Kanssa
– NYT VAIN 179€ 
(ovh. 390€)

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja paina Tilaa-nappia siirtyäksesi kassa-sivulle.

Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

 • q-iconMikä on Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus?

  Kahden päivän Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus auttaa sinua syventämään Varapuun Vastaisku TalousHuolillesi -webinaarisarjan aikana oppimiasi asioita yhden viikonlopun aikana. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen kesto on lauantaina klo 12-20 ja sunnuntaina klo 10-17. Valmennuksen ainoa tarkoitus on auttaa osallistujat taitavaksi rahan kanssa.

 • q-iconSaanko ostoksestani lipun kotiin?

  Lippua ei toimiteta erikseen, vaan ostoksen yhteydessä nimesi siirtyy Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen osallistujalistaan sekä Vastaisku TalousHuolille -webinaarilistalle. Saat sähköpostiisi ohjeet ja muutaman muistutusviestin ennen valmennusta. Ota valmennukseen mukaan henkilöllisyystodistuksesi, niin voimme todentaa oikeutesi osallistua.

 • q-iconMitä jos en pääsekään tiettyyn valmennukseen?

  Jos ostat lipun valmennukseen, etkä pääse osallistumaan tiettynä ajankohtana niin lähetä viesti asiakaspalvelu@varapuu.fi. Liput ovat voimassa 12kk ostohetkestä ja voit käyttää lippusi toiseen vastaavaan valmennukseen.

 • q-iconMiten yksi valmennus voi muuttaa talouttani?

  Välittömästi. Valmennuksen aikana pääset tekemään harjoituksia ja sparramaan sinun tilannettasi muiden osallistujien kanssa. Tulet viemään uusia rahataitoja heti käytäntöön paikan päällä. Valmennuskessa suunnittelet oman taloutesi tulevaisuutta ja lähdet valmiin suunitelman kanssa takaisin arkeen. Emme jätä mitään sattuman varaan, siksi saat kaikki tarvittavat työkalut mukaasi.

 • q-iconTarjoatteko jonkun takuun?

  KYLLÄ! Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia. Siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen heti valmennuksen jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai ei – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten. ”On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä valmennukseen osallistumisessa. Voit siis ostaa hyvillä mielin osallistua valmennukseen ja laittaa taloutesi kuntoon. Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit valmennukseen ja pyysit rahojasi heti takaisin.

 • q-iconOlen todella suurissa lainavaikeuksissa. Toimiiko tämä minulle?

  Velkaantumiselle on aina jokin SYY. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käsittelemme tuon juurisyyn ja yksi kahdeksasat palasesta on nk. Velkamurskain. Sen tehtävä on auttaa sinut pois velkavaikeuksista jopa alle puolessa ajassa kuin normaalisti. Sen lisäksi opiskelemalla aihetta lisää ja tutustumalla muihin kahdeksaan osa-alueeseen saat koko taloutesi kuntoon ja kaikki palaset osoittamaan oikeaan suuntaan. Jos koko toimeentulosi on uhattuna, on ehkä parempi ottaa ensin yhteys velkaneuvojaan ja Takuu-Säätiöön.

 • q-iconMiksi vain 179€? Mikä juoni tässä oikein on?

  Tässä ei ole juonta. On 3 syytä sille, miksi Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on vain 179 euroa.

  1. Kiitoksena sinulle! Koska osallistut Varapuun Vastaisku TalousHuolille -webinaarisarjaan, saat Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen tällä erikoishinnalla.

  2. 179€ on sellainen hinta, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa… Se on vuodessa vain 0,48 euroa päivää kohden. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

  3. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes 179 euroa, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalle tasolle taloudellisesti. Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

  Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta… Ei mitään omituisuuksia. Vain 179€ tänään ja siinä se.

 • q-iconMilloin seuraavat valmennukset pidetään?

   

  Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

  Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
  LA 12.00-20.00
  SU 10.00-17.00

  Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
  LA 12.00-20.00
  SU 10.00-17.00

NYT! Vapaudu rahahuolistasi ja ala vaurastua!

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja paina Tilaa-nappia siirtyäksesi kassa-sivulle.

Merkitsemme tarkemmat paikat kalenteriimme tänne ›

Taitavaksi Rahan Kanssa 22.-23.9.2018, Helsinki VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 13.-14.10.2018, Tampere VVTH tilaa-nappi
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00