skip to Main Content

Money Flow Challenge -peli lapsille ja nuorille

   

Money Flow Challenge voitti Finnish Game Awards:ssa Vuoden Hyötypeli 2016 -palkinnon. Peli on myös valittu HundrED.fi-hankkeen yhdeksi 75:stä yhteistyökumppanista.

Money Flow Challenge on Planago Oy:n tekemä peli lapsille ja nuorille. Varapuu on ollut mukana kehittämässä peliä alusta lähtien ja pelin oppimissisältö perustuu valmennusten sisältöön.. Se on 15-20 vuotiaille nuorille suunniteltu peli, joka tarjoaa täysin uudenlaisen ja hauskan tavan oppia tekemisen ja kokeilemisen kautta omaan henkilökohtaiseen taloudenhoitoon liittyviä asioita. Pelaamalla pelin viisi tasoa läpi opit tärkeimmät oman talouden hallintaan liittyvät taidot alkaen tulojen ja menojen suunnittelusta päätyen lopulta tekemään sijoituksia ja käyttämään lainoja erilaisten hankintojen rahoituksessa.

Haasta lätkäjätkät talouspelissä!

Haastoimme sinut kisaamaan NHL-tähti Aleksander Barkovia ja Tapparan Henrik Haapalaa vastaan  Money Flow Challenge -talouspelissä! Voittajille jaettiin mahtavia palkintoja nimikirjoitetuksella varustetuista pelipaidoista elokuvalippuihin.

Back To Top