skip to Main Content
Miksi En Onnistu, Vaikka Tiedän, Osaan Ja Teen Oikeita Asioita?

Miksi en onnistu, vaikka tiedän, osaan ja teen oikeita asioita?

Miksi en onnistu, vaikka tiedän, osaan ja teen oikeita asioita? Kuinka tuttu tilanne meille jokaiselle elämän useimmillakin osa-alueilla. Itselläni tämä toistuu esimerkiksi oman painonhallintani kanssa tuskaillessani. Minulla on tietoa, taitoa ja itsekuria – kaikki tarvittavat työkalut oman ”ihannepainoni saavuttamiseksi”. Miksi kuitenkin raahaan pelastusrengasta vyötärölläni?

Kyse on meidän tunteistamme. Vaikka meillä olisi kuinka paljon tietoa ja taitoa, pelkkä itsekuri ei riitä niiden kaveriksi. Kesähelteellä herkullinen suklaajäätelö vie voiton jääkaapissa odottavista salaattiaineksista.

Mikä avuksi?

Mietitäänpä aluksi, mistä saamasi tulokset tulevat. Tulokset ovat aina peräisin tekemisestä. On tehtävä asioita, jotka johtavat tuloksiin. Tekemisen laatu riippuu omista voimavaroistamme, siitä mitä tiedämme ja mitä osaamme. Sen, miten paljon omista voimavaroistamme voimme oikeasti hyödyntää, määrittelee tunne. Innostavaan tehtävään käytetään aikaa ja nähdään vaivaa. Inhottavia asioita vältellään. Jos fiilis laihduttamisesta on yhtä innostavaa kuin ajatus hammaslääkärissä käynnistä – todennäköisesti se ei juurikaan innosta. Silloin emme saa haluamiamme tuloksia.

Mistä tunteet sitten tulevat? Tunteet syntyvät ajatuksistamme ja uskomuksistamme. Jos laihduttaminen on ajatuksena mukava, siinä todennäköisesti onnistuu. Ihminen toimii useimmiten tunteen mukaisesti, ei järjen. Itsekuri ei riitä loputtomiin. Ja kun itsekuri pettää, lopputulos on monta kertaa huonompi kuin mistä alun pitäen aloitimme.

Laihduttamisen ja vaurastumisen yhtäläisyys

Ihan sama pätee paitsi laihduttamisessa myös vaurastumisessa. Tiedämme, että rahaa pitäisi laittaa sivuun tulevaisuuden tarpeita varten, mutta shoppailu on niin mukavaa. Avain tunteiden, eli tekemisen tulosten muuttamiseksi, on oman päämme uudelleen ohjelmointi. Vaurastuminen on saatava tuntumaan tärkeältä, tarpeelliselta ja mielenkiintoiselta. Kumpi sinusta kuulostaa paremmalta: ”Elän köyhäillen, jotta saisin rahaa sivuun” vai: ”Laitan rahaa sivuun, jotta voisin tulevaisuudessa toteuttaa unelmani”?

Kun saat ajatuksesi muutettua, muuttuu myös tunne. Tekeminen alkaa tuntua hyvältä. Silloin on helpompi nähdä tulevaisuuden tuloksien ja tavoitteiden eteen vaivaa.

Mieti omia tavoitteitasi ja sitä, että tuleeko niistä hyvä vai huono fiilis. Jos tulee huono fiilis, olisiko nyt aika vaihtaa tavoitetta? Sillä, mitä asioita kohtaan tunnet, voi olla suurempi merkitys kuin luuletkaan.

Jos talous ei innosta, mutta laskut pitäisi jälleen maksaa vaikka tili huutaa tyhjyyttään, on aika muuttaa tunnetta oman talouden hoitamisesta. Mutta miten omaa tunnetta vaurastumisesta oikein saa muutettua..?

Päivitä tunteesi vaurastumisesta päivittämällä rahataitosi!

Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen olemme keränneet ne parhaat arkielämän työkalut sekä hyvät toimintamallit, joilla me ja asiakkaamme olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi.

Haluaisitko sinä oppia päivittämään rahataitosi ja saada tietoosi yksinkertaiset työkalut vaurastumiseen? Opit muun muassa nämä Päivitä Rahataitosi -valmennuksessa!

Ilmoittaudu valmennukseen täältä.

Päivitä Rahataitosi -valmennus on neljän tunnin valmennus, jonka aikana opit yksinkertaisia vinkkejä oman rahatilanteesi päivittämiseksi. Katso tästä linkistä sinulle sopivin paikka ja ajankohta ja klikkaa itsesi valmennukseen mukaan.

Koska tavoitteenamme on saada mahdollisimman monta henkilöä tälle itsensä kehittämisen ja oman talouden kasvumatkalle mukaan, olemme kynnyksen madaltamiseksi pudottaneet hinnan mahdollisimman alas. Hinta sinulle on 19€ (ovh. 67€)!

Koska olemme niin varmoja, että saat valmennuksesta oikeasti käytännön hyötyä, annamme valmennukselle täyden rahat takaisin -takuun. Eli jos valmennuksessa käytyäsi olet sitä mieltä, että siitä ei ollut sinulle hyötyä niin saat rahasi takaisin.

Nyt ei ole enää oikeastaan mitään muuta riskiä kuin se, että et tulekaan valmennukseen ja jäät jostain hyvästä ja hyödyllisestä paitsi.

Tutustu Päivitä Rahataitosi -valmennukseen ja varmista paikkasi ››

Tervetuloa valmennukseen!

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Tutustu uuteen Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen ja varmista paikkasi erikoishintaan 19€ (ovh. 67€) täältä ››

Jaa palautteesi tai kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top