Maksuton sijoittamisen webinaari:

Miten vältät yleisimmät virheet sijoittamisen aloittamisessa?

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa käymme läpi miten finanssisektori toimii ja miten se yrittää huijata sinua tekemään yleisimmät virheet sijoittaessasi. Opit lisäksi mitä vaurastumiseen tarvitaan ja mikä on tärkein asia sijoittamisessa.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta:

Haaveiletko sijoittamisen aloittamisesta, mutta sijoitusmaailma kuulostaa niin monimutkaiselta, ettet oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Et ole yksin!

Sijoittamisesta tehdään paljon monimutkaisemman kuuloista, kun se todellisuudessa on.

Siihen on olemassa syy.

Tulevassa webinaarissamme käymme läpi yksinkertaisen esimerkin avulla miten finanssisektori toimii ja miten se yrittää huijata sinut tekemään yleisimmät virheet sijoittaessasi. Tämän tiedostamalla voit välttää yleisimmät virheet aloittaessasi sijoittamisen.

Sinun ei tarvitse olla sijoittaja tai mikään talousguru ymmärtääksesi webinaarissa läpikäymämme asiat. Olemme tunnettuja yksinkertaisesta ja ymmärrettävästä tavastamme opettaa rahaan ja sijoittamiseen liittyviä asioita.

Webinaarin aikana opit muun muassa:

  • Nro 1 tärkein asia sijoittamisesta.
  • Mitä vaurastumiseen tarvitaan?
  • Miten finanssisektori toimii ja miten se yrittää huijata sinua tekemään yleisimmät virheet sijoittaessasi?
  • Plus paljon muuta

Huomaathan, että Varapuu on suomalainen, täysin puolueeton valmennusyhtiö. Emme anna sijoitusneuvoja tai myy mitään sijoitustuotteita. Ainoa tarkoituksemme on valmentaa sinua sijoittajana, jotta osaat tehdä itse omat sijoituspäätöksesi.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta: