skip to Main Content

Asunnot ja Kiinteistöt 28.4.2019 klo 10-18, Helsinki

782,26 

Asunnot ja Kiinteistöt – Asuntosijoittajaksi päivässä
Päivän intensiivivalmennus

Asunnot ja kiinteistöt ovat yksi väärin ymmärretyimmistä omaisuuslajeista. Siitä huolimatta asuntosijoittaminen on oikein toteutettuna yksi väkevimmistä työkaluista merkittävän varallisuuden luomiseen.

Miten asuntomarkkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla? Miten sijoitusasunnot voidaan rahoittaa nykyisessä markkinatilanteessa? Minkälaisella strategialla syntyvät huomisen menestystarinat?

Tässä valmennuksessa tutustumme asuntoihin ja kiinteistöihin omaisuuslajina. Opetamme, miten asuntoihin ja kiinteistöihin sijoitetaan menestyksekkäästi. Asunnot tarjoavat salkkuusi tasaista kassavirtaa ja parhaimmillaan merkittäviä arvonnousuja, mutta niiden arvo harvemmin häviää taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Asunnot ja kiinteistöt kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

Valmennuksessa opit
Asunnot ja kiinteistöt omaisuuslajina
Mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin
Tarkkailemaan markkinatilannetta
Sijoitusstrategian merkittävän varallisuuden luomiseen
Suojaamaan sijoituksesi
Miten sijoitusasunto hankitaan
Mitä alueesta, talonyhtiöstä ja vuokraamisesta pitää tietää ennen sijoittamista
Miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa
Miten hankit vuokralaisen ja miten vuokrasopimus kannattaa rakentaa.

“vaikka olen ollut yrittäjänä jo noin 15 vuotta, sain uutta virtaa tekemiseen ja selkeitä neuvoja miten jatkaa sijoittamista eri vaihtoehdoilla. Etenkin tänään Asunnot ja Kiinteistöt -koulutuksessa oli paljon hyviä vinkkejä eri tyyppisiin asuntosijoituksiin. Kiitos myös kouluttajien yhteystiedoista, tulen käyttämään menestyneiden ihmisten palveluita matkalla meidän perheen tavoitteeseen! Uskon että heidän avullaan löydän meille sopivat kohteet helpommin ja varmemmin. Seuraavaksi on tarkoituksena tarkistaa missä mennään nykyisten sijoitusten kanssa: 2 asuntoa, 1 ravintolakiinteistö, yksi eläkevakuutus sekä yksi rahasto. Sijoitussuunnitelman päivitys oli myös paikallaan, luulen että nykyiset sijoitukset rahastoihin eivät ole kaikista parhaimmat ja tuottavimmat. Uskon että saan kouluttajilta apua oikeiden sijoitusten valintaan. Kiitos loistavista koulutuspäivistä! Seuraavia odotellessa. Nyt on Aivan Mahtava Fiilis!” t. Tiina

Tilaa liput Asunnot ja Kiinteistöt -valmennukseen ja ryhdy Asuntosijoittajkasi päivässä

Varasto loppu

Back To Top