skip to Main Content

Asuntoilta Tampere 16.2.2017 klo 18-21

37,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Asuntoilta-valmennus kuva

Tervetuloa Asuntoiltaan!

16.2.2016 klo 18-21

 

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Molemmissa Asuntoillassa puhumassa on Mikko Sjögren ja Tommi Luosmala, kiinteistömaailma Ratina. Helsingissä on lisäksi puhumassa Joonas Ankkuri, Suomen Asuntoneuvoja.

Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Tommi on myös kokenut asuntosijoittaja. Hän toimii tällä hetkellä yrittäjänä Kiinteistömaailma Ratinassa ja auttaa asuntosijoittajia löytämään Pirkanmaan parhaat sijoituskohteet. Tommilta kuulet ajantasaisimman tilanteen tämänhetkisistä Suomen asuntomarkkinoista.

Joonas Ankkuri on Suomen Asuntoneuvojan perustaja ja toimitusjohtaja ja fanaattinen valmentautuja. Aluksi Joonas aloitti asuntosijoittamisen yksittäisistä asunnoista. Tällä hetkellä hän liiketoiminnallaan ostaa kokonaisia kerrostaloja ja myy niitä sijoittajille. Joonas kertoo Helsingissä ajankohtaisista kohteista.

 

Asuntoillassa opit

 

  • Asuntosijoittamisen idean pähkinänkuoressa
  • Mitä pitää ottaa huomioon ennen kuin ostaa asuntoa
  • Millainen on hyvä sijoitusasunto
  • Milloin on hyvä aika ostaa sijoitusasunto
  • Uusi vai vanha asunto
  • Sijoitusasunto keskustasta vai laitakaupungilta
  • Markkinatietoa millaisia kohteita tällä hetkellä on tarjolla

 

Tilaamalla lipun, nimesi siirtyy automaattisesti osallistujalistaan ja pääset sisään omalla nimelläsi. Eli varsinaista lippua ei toimiteta erikseen. Lipun hintaan sisältyy kuppi kaffetta.

Pakkoja on rajoitetusti. Normaalisti lippu on 47€. Nyt voit osallistua huikeaan 29€:n hintaan.

Perinteisesti tämä valmennus on myyty loppuun ja väkeä on ollut kuin urkupillejä. Tilaa paikkasi nyt!

Tervetuloa!

Back To Top