skip to Main Content
Sale

Muuta ohjelmointisi – muuta tuloksesi

12,02  6,01 

Tämä 12 -sivuinen opas valottaa Sinulle miksi toimit niinkuin toimit ja miten voit kehittää toimintaasi.

Oppaan avulla ymmärrät paremmin kuinka voit valjastaa ajatuksesi menestyksesi tueksi.

Opas on osa Tunne Taloutesi -kirjaa.

Kuvaus

Etenemistäsi motivoivat tuloksesi

Mikään ei palkitse niin kuin sen näkeminen, että työ ja tekeminen tuottavat haluttuja tuloksia. Eniten sinua eteenpäin vievät asiat, ovat näkyvät tuloksesi.
Mutta entäpä jos tuntuu siltä, että äyskäröit kuinka kovaa tahansa, veneessä on aina saman verran vettä? Tai se tuntuu jopa täyttyvän?
Silloin on pyhitettävä pieni hetki tilannekatsaukselle ja mietittävä mistä se johtuu.

 

tuloksesi

tuloksesi

 

Päässäsi on yhtäaikaa kolme ohjelmistoa

Onko koskaan tuntunut siltä, että ilman tietokoneita ja niiden tuomia haasteita kaikki olisi jo tapahtunut? Tietokone tekee vain sen, mitä sen ohjelmisto käskee sen tehdä, ja ohjelmisto taas tekee vain sen, mitä sen ohjelmoija on käskenyt sen tehdä. Jos ohjelmoijalla on ollut huono päivä, ollaan tilanteessa, jossa väärä rivi koodia tai sen kokonaan puuttuminen saavat aikaan toiminnan pysähtymisen tai ihan toisenlaisia tuloksia kuin mitä haluttiin.

Tästä on kyse myös sinun pääsi sisällä. Tämä opas avaa sinulle näköalapaikan omaan mieleesi ja kolmeen tapaan, jolla sinutkin on ohjelmoitu. Ymmärrät miksi teet asioita niin kuin teet ja miksi toimit niin kuin toimit.
Raha-asioissa tämä on erityisen tärkeää ymmärtää ja selvittää minkälainen se oma ohjelmointi oikein lopulta onkaan, sillä kuten sanottua, vääränlainen rivi koodia voi aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja.
Tarvitset kaikki kolme ohjelmointitapaa, jotka opas käy läpi ja opit hyyödyntämään niitä itsellesi tuloksekkaalla tavalla.

 

Neljä askelta muutokseen

Ihmisen mieltä ei voi muuttaa. Jokainen mielenhallintaan ja sen tekniikoihin perehtynyt tietää tämän.
Myöskään tämä opas ei muuta sinun puolestasi mitään. Luettuasi sen, mikään elämässäsi ei ole taikaiskusta muuttunut.
Se kuitenkin antaa sinulle konkreettiset ja arjessa käyttökelpoiset työkalut, joita voit hyödyntää muuttamaan tuloksesi.
Valinta on sinun; voit joko jatkaa äyskäröimistä tulpattomassa veneessä tai käyttää hetken tilanteen uudelleen hahmottamiseen ja todellisuuden uudelleen muokkaamiseen joka varmasti muuttaa myös tuloksesi.
Lähtötilanteellasi ei ole väliä, sillä on sinusta kiinni jos haluat muutosta.

 

Se pieni ääni pään sisällä

Tiedäthän. Se ääni, joka aina tasaisesti nostaa päätään ja alkaa kertomaan mielipiteitään faktoina? Juuri se ääni, joka ehkä juuri nyt epäilee, että mahtaako yksi opas tosiaan muuttaa jotain.
Sen äänen vaikutukset elämääsi ja tuloksiisi ovat niin olennaisia, että oppaan viimeinen osuus on omistettu tuolle sisäiselle höpöttäjlle, sen ymmärtämiselle ja tunnistamiselle ja sille, miten sen voi haastaa. Miten haastat sisäisen äänesi toimimaan aina puolestasi ja eduksesi?

Se pieni ääni muuten juttelee sinulle koko ajan, mutta sen sinä varmasti jo tiesitkin. Paras hetki sen pienen äänen ohjelmiston tarkistamiselle on juuri nyt.

Back To Top