skip to Main Content
Sale

Opas – Tuplaa rahasi-ymmärrä 72 -sääntö

12,02  6,01 

Opas

Tämä 17 -sivuinen opas avaa Sinulle matematiikan miljoonan takana ja miten esimerkiksi voit aloittaa hyödyntämään sitä samantien.

Oppaan avulla ymmärrät paremmin kuinka korkoa korolle -periaate toimii ja miten valjastat sen vaurastumisesi tueksi.

Opas on osa Tunne Taloutesi -kirjaa.

Kuvaus

Opas

Kukapa ei haluaisi olla varakkaampi kuin juuri nyt on.
Hyvät uutiset: se on mahdollista.
Lisää hyviä uutisia: siihen tarvitaan kolmea asiaa; aikaa, rahaa ja korkoa korolle -periaatteen ymmärtämistä.
Ja tämä opas.

 

Kolme viisasta miestä

Se tarina ei varsinaisesti liity tähän mitenkään ellei rinnasteta heitä kolmeen vaurastumisessa tarvittavaan asiaa eli aikaan, rahaan ja korkoa korolle -periaatteeseen.
Aikaa useimmilla on, rahaakin kaikilla tosissaan asiaan suhtautuvilla ja korkoa korolle- periaatteen voi jokainen oppia ymmärtämään tämän oppaan myötä.
Laita nuo kolme tekijää työskentelemään sinulle nyt heti!

 

 

 

 

 

opas

opas

 

Salainen sääntö 72

Vaurastuminen ja rahan tekeminen eivät todellakaan ole mitään rakettitiedettä. Kyse on yksinkertaisten asioiden ymmärtämisestä ja niiden mukaan toimimisesta. Asiassa ei oikeasti ole edes mitään salaista, näistä säännöistä ja työkaluista ei vain juuri puhuta meille missään. Siksi niitä täytyy itse osata etsiä, arvioida ja soveltaa. Tämä opas on siihen loistava paikka aloittaa!
Niin…mikä se 72-sääntö sitten on? Pähkinänkuoressa kyse on siitä, että se kertoo mikä koron vaikutus vaurastumisessa oikeastaan on. Lukemalla oppaan, opit soveltamaan sitä arjessa.

 

Tupla vai kuitti?

Tämän oppaan myötä opit miten raha poikii lisää rahaa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua taloustieteen luennoille etkä tarvitse edes talousalan sanastoa, sillä asia on selitetty niin yksinkertaisesti ja kansantajuisesti, että lupaamme lampun syttyvän päässäsi välittömästi.
Tämän oppaan lukemisen jälkeen sinun tarvitsee oikeasti kysyä itseltäsi enää sitä, että haluanko tuplata rahani vai enkö halua. Arvaamme vastauksesi.

 

Mistä kaksinumeroista vuosituottoa?

Tätä kysytään meiltä usein. Vastauksia on hieman kysyjän lähtötilanteesta ja sen mahdollistamista välittömistä vaihtoehdoista riippuen kaksi. Toinen on maksaa luottokortit pois. Toinen selviää tämän oppaan lukemalla.

 

Voiko kuka tahansa vaurastua tai tuplata rahansa?

Kyllä voi. Ehdottomasti. Vaurastumisessa ei ole kyse siitä, mitä on aiemmin tehnyt, vaikka matkalle olisi tullut isompiakin virhearvioita. Se ratkaisee, missä asennossa ajatusmaailma ylipäätään on ja miten asettelee prioriteettinsa. Matemaattiset säännöt ja työkalut eivät ota kantaa siihen paljonko rahaa tilillä on nyt tai mikä on tällä hetkellä kuukausitulojen suuruus.

Sinulla voi olla parilla tonnilla luottokorttivelkaa tai parinsadan tuhannen euron osakesalkku ja oikeat asiat omaksumalla ja ymmärtämällä voit niin päättäessäsi saada tilanteen kehittymään parempaan tai vieläkin parempaan suuntaan.

Tärkeintä on aloittaa ja sen voit tehdä heti!

 

 

 

Back To Top