skip to Main Content

Taitavaksi Rahan Kanssa Helsinki 12.-13.10.2019

314,52 

Taitavaksi Rahan Kanssa – valmennus
2 päivää

Taitavaksi Rahan Kanssa – valmennus perustuu suuren suosion saaneeseen Vaurastumisen Perusteet -valmennukseen, jonka läpi on käynyt yli 4000 ihmistä!

Taitavaksi Rahan Kanssa on esikuvaansa järeämpi ja kokemusrikkaampi versio. Kaksi päivää tiukkaa asiaa omasta taloudesta sopivan hurtilla huumorilla ja käytännönläheisillä tehtävillä höystettynä mahtavassa seurassa.

Tämän viikonlopun jälkeen jumiutuneetkaan rahaan liittyvät asenteet eivät enää koskaan häiritse ajatteluasi ja ymmärryksesi siitä, miten taloudellisesti riippumaton elämä saavutetaan, paistaa tuloksiisi.

Älä usko pelkkää hypeä! Lue, mitä ihmiset, jotka ovat käyneet vastaavan läpi sanovat siitä!

“Mikko oli innostava ja riittävän käytännönläheinen. Hauskaa oli ja monen asenne saatiin varmasti huumorin avulla muutettua.”
– Merja

“Kurssi on tosi hyvä, erityisesti se, että on tehtävä omat tavoitteet ja suunnitelmat. Kiitos!”
– Sirkku

“Valmennus oli erinomainen. Tiivis paketti, mutta selkeä esittämistapa – ei liian ”teknisiä termejä”. Odotan innolla jatkoa…”
– Sari

“Erinomainen koulutus. Uskomaton määrä tietoa. Katsotaan miten sulatetaan käytäntöön.”
– Heikki

“Opin oman rahan käytön managerointia, työkaluja ja tahtoa. Asenteen muutos jäi käteen. Tiedän taloudellisen tilanteeni paranevan seuraavan 2 vuoden aikana. Oli havainnollista ja käytännönläheistä.”
– Jaana

“Kiitos oikein selkeästä ja konkreettisesta valmennuksesta. Lauantaipäivä vierähti vauhdikkaasti ja asiasisältö oli hyvää. Valmennus tarjosi hyvin kiteytetyn sisöllän oman vaurastumisen kehittämisen aloittamiseksi.”
– Aaku

“KAIKKIEN PITÄISI KÄYDÄ TÄMÄ KOULUTUS. KIITOS!”
– Ari-Matti

“Todella hyvin ja selkeästi kerrottu ja esitetty asiat. Humoristinen ”tatsi”, ei mitään huonoa sanottavaa. Paljon uutta ja käytännön vinkkejä.”
– Sarianna

“Yksinkertaisella tavalla ilmaistu vaikeat asiat, helppo kenen tahansa ymmärtää. Esiintyjä sopivan itsevarma.”
– Atte

Varasto loppu

Back To Top