skip to Main Content

Asunnot ja Kiinteistöt – Asuntosijoittajaksi päivässä

Asunnot ja kiinteistöt 19.4.2020 klo 10-18, Helsinki
Lisäämme tarkan sijainnin kalenteriimme tänne ›
Hinta 970€

  • Päivän intensiivivalmennus

Asunnot ja kiinteistöt ovat yksi väärin ymmärretyimmistä omaisuuslajeista. Siitä huolimatta asuntosijoittaminen on oikein toteutettuna yksi väkevimmistä työkaluista merkittävän varallisuuden luomiseen.

Miten asuntomarkkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla? Miten sijoitusasunnot voidaan rahoittaa nykyisessä markkinatilanteessa? Minkälaisella strategialla syntyvät huomisen menestystarinat?

Tässä valmennuksessa tutustumme asuntoihin ja kiinteistöihin omaisuuslajina. Opetamme, miten asuntoihin ja kiinteistöihin sijoitetaan menestyksekkäästi. Asunnot tarjoavat salkkuusi tasaista kassavirtaa ja parhaimmillaan merkittäviä arvonnousuja, mutta niiden arvo harvemmin häviää taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Asunnot ja kiinteistöt kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

Valmennuksessa opit

  • Asunnot ja kiinteistöt omaisuuslajina
  • Mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin
  • Tarkkailemaan markkinatilannetta
  • Sijoitusstrategian merkittävän varallisuuden luomiseen
  • Suojaamaan sijoituksesi
  • Miten sijoitusasunto hankitaan
  • Mitä alueesta, talonyhtiöstä ja vuokraamisesta pitää tietää ennen sijoittamista
  • Miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa
  • Miten hankit vuokralaisen ja miten vuokrasopimus kannattaa rakentaa.

vaikka olen ollut yrittäjänä jo noin 15 vuotta, sain uutta virtaa tekemiseen ja selkeitä neuvoja miten jatkaa sijoittamista eri vaihtoehdoilla. Etenkin tänään Asunnot ja Kiinteistöt -koulutuksessa oli paljon hyviä vinkkejä eri tyyppisiin asuntosijoituksiin. Kiitos myös kouluttajien yhteystiedoista, tulen käyttämään menestyneiden ihmisten palveluita matkalla meidän perheen tavoitteeseen! Uskon että heidän avullaan löydän meille sopivat kohteet helpommin ja varmemmin. Seuraavaksi on tarkoituksena tarkistaa missä mennään nykyisten sijoitusten kanssa: 2 asuntoa, 1 ravintolakiinteistö, yksi eläkevakuutus sekä yksi rahasto. Sijoitussuunnitelman päivitys oli myös paikallaan, luulen että nykyiset sijoitukset rahastoihin eivät ole kaikista parhaimmat ja tuottavimmat. Uskon että saan kouluttajilta apua oikeiden sijoitusten valintaan. Kiitos loistavista koulutuspäivistä! Seuraavia odotellessa. Nyt on Aivan Mahtava Fiilis! t. Tiina

Tiina

Asunnot ja kiinteistöt 19.4.2020 klo 10-18, Helsinki
Lisäämme tarkan sijainnin kalenteriimme tänne ›
Hinta 970€

Back To Top