Asuntosijoittamisen Supersunnuntai

Asuntosijoittamisen Supersunnuntai Puhujat 2017

 


Asuntosijoittamisen Supersunnuntai
Su 3.9.2017
klo 10-18
Liput
740 € 450€

Radisson Blu Royal, Runeberginkatu 2

 

Varaa paikkasi nyt!

 

Asuntosijoittamisen Supersunnuntai on Suomen suurin asuntosijoittajille tarkoitettu valmennus. Tapaat muita asuntosijoittajia ympäri Suomea ja kuulet erilaisia tapoja sijoittaa asuntoihin ja kiinteistöihin, mihin et muualla välttämättä törmää.

Haluatko saada asuntosijoitustesi tuoton uudelle tasolle? Tästä et halua jäädä paitsi.

Asuntosijoittamisen Superusunnuntaissa on puhumassa Suomen tunnetuimpia ja menestyneimpiiä asuntosijoittajia eri puolilta Suomea. Tule paikanpäälle kuulemaan, miltä asuntosijoittaminen näyttää tulevaisuudessa.

aiheet

 

Ennakkotilaa nyt lippusi hintaan 450 € (sis. alv)

 

Tilaisuuteen on kutsuttu asuntosijoittajia ja asuntosijoittajaksi pyrkiviä ihmisiä ympäri Suomea. Päivän aikana on valmennusten lisäksi myös vapaata verkostoitumista kahvittelun merkeissä sekä viralliset jatkot lähialueella.

 

Valmennuksen järjestävät yhteistyössä Valmennusyhtiö Varapuu ja Suomen Asuntosijoittajat.

 

asuntosijoittamisen supersunnuntai varapuu ja asuntosijoittajat Valmentajat-kuva asuntosijoittamisen supersunnuntai kaarto sjögren orava jethro majasalmi

Paikkoja on rajoitetusti.

Tilaa lippusi Asuntosijoittamisen Supersunnuntai -valmennukseen alla olevasta napista tai kysy lisätietoja sähköpostitse patrik@varapuu.fi tai soittamalla numeroon 040 5436120. Lipun voi maksaa myös osissa.

 

Varaa lippusi tästä

 

Jaa kaverille

 

mautic is open source marketing automation