skip to Main Content

TAITAVAKSI RAHAN KANSSA™

Löydä oman taloutesi kätketyt voimavarat ja aloita vaurastuminen!

Heitä rahahuolesi romukoppaan! 

Käytätkö rahaa päivittäin? Tiesitkö, että raha-asiat ovat yleisimpiä riidan aiheuttajia parisuhteissa sekä yleisimpiä hyvinvoinnin heikentäjiä?

Päivitämme valmennusten tarkat sijainnit kalenteriimme ›

Heitä hyvästit taloudellisesti epävarmalle tulevaisuudelle ja aloita vaurastuminen nyt!

Järjestämme Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksia useamman kerran vuodessa. Seuraavat valmennusajankohdat löydät alta.

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 29.2.-1.3.2020, Helsinki
Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Helsinki
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 4.-5.4.2020, Tampere
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 23.-24.5.2020, Helsinki
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 26.-27.9.2020, Tampere
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 10.-11.10.2020, Oulu
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 24.-25.10.2020, Helsinki
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

UUSI VALMENNUS: Taitavaksi Rahan Kanssa –  Haluaisitko pyörittää talouttasi tehokkaasti, turvata selustasi lähitulevaisuudessa, löytää rahaa sijoitettavaksi ja päästä alkuun sijoittamisessa?

Haluaisitko vaurastua mahdollisimman nopeasti?

Useimmat ihmiset EIVÄT koskaan MENESTY taloudellisesti ja kulkevat läpi elämänsä ymmärtämättä MIKSI.

Tosiasia on, että tämän hetkisellä taloustilanteella TAI tienaamallasi rahasummalla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ taloudellisen menestymisesi kanssa.

Syy löytyy RAHATARINASTASI™.

Miten Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus syntyi?

Jos olet murehtinut raha-asioita jo vähän pidempäänkin, mutta et ole ihan vielä saanut aloitettua…

Jos rahat ovat niin tiukilla nyt, että tuntuu ettei sitä vaan kertakaikkiaan löydy YHTÄÄN ylimääräistä..

Tai jos ihan muutoin vain haluaisit mennä seuraavalle tasolle kohti taloudellisesta menestystä, tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa…

Niin, nyt kannattaa kuunnella.

Olipa tilanteesi mikä hyvänsä, ei se itsesi jatkuva piiskaaminen ainakaan tee asioita paremmaksi. Kaikki erehtyy joskus, myös me itse.

Itseasiassa… Minulle kävi alussa ihan samalla tavalla. Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin. Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen. Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla osaamattomuudellakin oli joku osa tapahtumien kulussa. Päätin ottaa asioista selvää. Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat. Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia. Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista.   Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu.

Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Nyt nuo opit on tiivistetty kaksipäiväiseksi valmennukseksi.

Monet saivat tosi hyviä tuloksia sen yksipäiväisestä versiostakin – ei siinä.. Mutta meiltä itse asiassa PUUTTUI YKSI TÄRKEÄ PALA siitä yhtälöstä.

Tuhansien valmennettavien jälkeen me oivalsimme, että vaikka todella monet sai loistavia tuloksia, aina oli myös niitä, jotka jäivät matkalle – syystä tai toisesta.

 

Todella vaikeaksi menee, jos aiot tämän tehdä yksin

 

Sitä rahaa ei vain sitten löytynytkään… Tai motivaatio loppui… Tai ihan arkielämän vaikeudet vain oli sitten lopulta ylitsepääsemättömiä…

Isoin ongelmahan näissä raha-asioissa on se, että näitä ei vaan opeteta missään! Kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä. Tämän ratkaisemiseksi lisäsimme valmennukseen vertaistuen.

Mutta tässä on vielä isompi ongelma. Se on IHMISLUONTO.

Eikö niin? Joskus ne vietit vaan vie vaikka mitä tekisi. Tulee ostettua se ylimääräinen lomamatka, auto, paita tai joku laite, mihin ei oikeasti olekaan varaa…. Aletaan heikkona hetkenä syödä niitä omia säästöjä – tai sitten ei koskaan päästä edes alkuun.

Näitä asioitahan ei ainakaan meille opetettu koulussa. Ne on opittu matkan varrella muualta. Siitä syystä olemme innoissamme aina, kun näitä asioita voidaan puhua varsinkin nuorille.

 

NYT voit peitota ongelmat ja saada hyödyt

 

Aiemmin vain kalliimpien yli 2000€ valmennusten mukana osallistujat ovat päässeet tutustumaan toisiinsa kunnolla.

Mutta älä huoli, sillä meillä on todella hyviä uutisia nyt!

Olemme yhdessä Valmennusyhtiö Varapuun tiimin kanssa vihdoinkin saaneet ratkaistua kaikkein isoimman esteen vaurastumiselle – joka on siis oma ihmisluontosi.

Olemme rakentaneet valmennuskokonaisuuden, jossa on muiden ihmisten tuki mukana.

Aiemmin valmennukset ovat olleet sisältöpainoitteisia. Sisältö on edelleen hyvää, päivitettyä tavaraa, joka aivan todistetusti toimii. Mutta nyt tässä on mukana VERTAISTUKI. Sen avulla voitat henkilökohtaiset rajoitteesi, sillä saat muut liittoutumaan sinun vaurastumisesi hyväksi!

 

On aika lopettaa itsesi syyttäminen ja murehtiminen

 

Jos olet tällä sivulla, haluat ehkä eroon rahahuolista, päästä alkuun vaurastumisessa tai ottaa askeleen kohti taloudellista menestystäsi.

Jos näin on, olet oikeassa paikassa!

Rahahuolet ovat vähemmän sinun syytäsi kuin osaat arvatakaan – etkä todellakaan ole yksin.

Tällä sivulla opit vapautumaan nykyisistä rahahuolistasi. Lisäksi varmistat, että vaurastumisesi ei enää polje paikallaan.

Potkaise siis kengät jaloista, laita puhelin äänettömälle ja lue koko teksti huolella loppuun asti. Tämä on tärkeää. 

Löydä taloutesi kätketyt voimavarat
ja aloita vaurastuminen

Tämän toimivuus on täysin kiistatonta

Katso mitä osallistujat sanovat Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksesta.

“Olen osallistunut muutamaan Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu. Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.”
– Janne Romppanen, Vice President, M-Files

“Kun luennon aihe on niinkin pelottava ja tylsä kuin raha, on todella tärkeää että kuuntelijoita ei syyllistetä, sillä jokainen tulee luu kurkussa kuuntelemaan, jo valmiina vastustaen aihetta. Mikko on paras mies rentouttamaan kuulijakunnan. Olen käynyt monissa stand-up-esityksissä mutta Mikon setti sai nauramaan enemmän. Sen lisäksi että sai nauraa Mikon sutjautuksille, sai nauraa omille hölmöille uskomuksilleen rahasta. Kaiken viihteen alla oli tuhti paketti asiaa ja monesti luennon aikana mietin, että siis antaako Mikko ihan totta näitä neuvoja ihan ILMAISEKSI, että hän todella taitaa välittää meistä ja haluaa meidän vaurastuvan. En osaisi kuvitella parempaa luentoa, paketissa oli uskomusten purkua, selkeä tavoitteellinen suunnitelma vaurastumiselle, kannustusta ja komiikkaa. Ei se raha olekaan sellainen mörkö mitä olemme siitä tehneet, vaan väline ja Mikon opeilla sitä välinettä käyttää ihan erilaisin ajatuksin luennon jälkeen.”
– Tara Lange, Babyjoy

Päivitämme valmennusten tarkat sijainnit kalenteriimme ›

Tämä on yksinkertaisesti helpoin ja nopein tapa saada tuloksia

 • Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antautua prosessille, tulla paikalle.
 • Vaurastumisesi on niin lähellä automaattista kuin sen nyt on mahdollista olla

Mitkä ovat Taitavaksi Rahan Kanssa hyödyt ihan tarkalleen

 

“Tämän valmennuksen avulla sä voit vihdoinkin olla se sankari, joka sä tiedät pystyväsi olemaan… Sä pystyt pitään huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…” -Mikko Sjögren

 

Taitavaksi Rahan Kanssa on kokonaisvaltainen talouden haltuunottovalmennus, joka koostuu seuraavista 8 osiosta:

 • Ajatuksista Tuloksiin™
  Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.
 • Päivitä Rahatarinasi
  Meillä kaikilla on kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahan tekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sinun vastuullasi.

  Tässä osassa opit päivittämään rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukevat vaurastumistasi ja tekevät sinusta houkuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.
 • Velkamurskain™
  Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA. Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.
 • 5 Minuutin Budjetti
  Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista? Totuushan on se, että kyllä se sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi oman kassavirran hallitsemiseen. Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua eikä köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.
 • Vaurausvarmistin
  Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA. Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.
 • Sijoituskäynnistin™
  Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy. Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi. Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.
 • Talousnerouden 6 Kasvoa
  Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua. Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti. Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.
 • 5 askelta taloudelliseen vapauteen

  Tässä osiossa käydään läpi miten SINUN taloudellinen vapautesi mahdollistetaan. Sinun taloudellinen vapautesi on vain 5 askeleen päässä! Tässä osiossa opit mitkä nuo 5 askelta ovat ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

 

Kun opit nämä peruspalaset, voit TOISTAA tuloksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen… Lisäksi löydät sen oman taloudellisen dream teamin, jonka kanssa voitte vaihdella muistiinpanoja, vaurastua ja edetä kohti sitä omaa unelmaelää.

 

Kuvittele… Tällainen on tavallinen päiväsi ihan pian…

 • Runsauden tunne, koska sinulla on turvallinen määrä säästöjä”
 • Laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • iso liuta uusia ystäviä, jotka toivoo sinulle hyviä tuloksia
 • Nukut yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Voit keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesiystäviisiperheeseesi….

 

Mitä ihan tarkalleen saan, milloin ja miten?

 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus
  • Pidetään vain yhteensä 4 kertaa vuodessa, Tampereella ja Helsingissä tai verkossa.
 • Kaksipäiväinen valmennus, jonka aikana opit ylläluetellut 8 kohtaa, rakennat omaa vertaistukiryhmää ja otat askeleen lähemmäs omaa taloudellista menestystäsi.

 

Tyytyväisyystakuun ansiosta sinun on mahdoton hävitä

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Takuu on erittäin yksinkertainen: Osallistu valmennukseen kaikessa rauhassa täydet 2 päivää. Jos valmennuksen jälkeen koet, että valmennus ei lunasta lupauksiani, niin nykäisemällä hihastamme heti valmennuksen päätyttyä, saat rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten. Ei kysymyksiä eikä selittelyjä.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Eikö tilanne siis kannattaisi ottaa haltuun nyt, kun voit vapaasti osallistua Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen  ilman pienintäkään riskiä?

Päivitämme valmennusten tarkat sijainnit kalenteriimme ›

Miksi tästä kannattaa maksaa?

Tavallisen keskipalkkaisen ihmisen pankkitilin läpi kulkee elämän aikana yhteensä noin 1 000 000 – 1 500 000 €. Siitä huolimatta suuri osa ihmisistä ei taitamattomuutteen saa tuolla rahalla rakennettua taloudellista turvaa ja toteutettua unelmiaan.

Itseasiassa… Suurin osa ei koskaan saavuta taloudellista menestystä ja kulkee läpi elämänsä koskaan ymmärtämättä MIKSI.

Raaka totuus on, että taloustilanteella tai tienaamallasi rahasummalla ei ole mitään tekemistä taloudellisen menestymisesi kanssa.

Syy löytyy RAHATARINASTASI™.

Valitettavasti elät loppuelämäsi jumiutuneena omaan rahatarinaasi, jos et itse valitse muuttaa sitä.

Kysymys, joka sinun tulee kysyä itseltäsi on: Tuleeko tämä olemaan minun TARINANI?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa ymmärrät tarkemmin miksi oma Rahatarinasi™ pitää sinut nykyisessä taloustilanteessasi JA kuinka voit päivittää Rahatarinasi™ vauraampaan kohti taloudellista menestystä.

 

Kuinka kallista tämän valmennuksen väliin jättäminen on..?

Olemme tiivistäneet parin kymmenen vuoden kokemuksen sijoittamisesta helposti seurattavaksi prosessiksi. Olemme hävinneet kymmeniä tuhansia euroja oman matkamme varrella. Nyt ne on tiivistetty varoittaviksi esimerkeiksi, jotta sinä voit välttää nämä yleisimmät sudenkuopat.

Lipun hinta yksipäiväiseen valmennukseen, josta Taitavaksi Rahan Kanssa on kehitetty maksoi 390€. Nyt pääset samalla rahalla järeämpään kaksipäiväiseen valmennukseen.

Mutta älä huoli. Sinun ei tarvitse maksaa tuhansia omista hölmöilyistäsi.

Et maksa edes 500€. Et edes 400€!

Itseasiassa, kun tilaat nyt, pääset mukaan kokonaiseksi 2 päiväksi erittäin alhaisella investoinnilla. VAIN 390€ (sis. alv)!

Klikkaa siis alhaalla näkyvää nappia ja tule mukaan NYT.

Jos mietit, niin se 390€ on noin 1,04 euroa päivässä vuoden ajan… Olisiko loppuelämän taloudellisen turvan ja menestyksen varmistaminen 1 euron arvoista päivässä? Sillähän ei saa edes pohjaanpalanutta kahvikuppia Teboililta…

Olet jo menettänyt niin paljon ja menetät vielä enemmän

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Mieti miten paljon rahaa olet jo tähän mennessä menettänyt kolmen isoimman virheesi takia.

Mieti, jos olisit pystynyt säästymään edes yhdeltä noista virheistä.

Jos sinulla EI ole vielä vähintään puolen vuoden säästöjä vastaavaa puskuria ja sijoituksia, olet kyllä suoraan sanoen vähän vaarallisessa tilanteessa.

Se että säästöjen vähyys on YLEISTÄ, ei tarkoita että se olisi mitenkään paras tapa edetä. Ja jos sinun tulokset eivät ole vielä hyvällä tasolla, se vain tarkoittaa että nykyinen Rahatarinasi™ pitää sinut jumissa.

Eikö nyt olisi hyvä aika tehdä asialle jotain? Ei sinun kuulu kärsiä tämän asian kanssa. Ansaitset tämän, ja nyt on sinun vuorosi voittaa

Taitavaksi Rahan Kanssa on pääsylippusi kohti taloudellista menestystä!

Ilman rahaa ei nykymaailmassa enää selviä. Rahankäyttö ja taloudenhoito kuuluvat elämänhallinnan perustaitoihin. Tästä syystä Valmennusyhtiö Varapuu on aikanaan perustettu. Tavoitteemme on tuottaa läpimurto 10 000 ihmiselle Suomessa. Haluamme, että sinä olisit yksi heistä.

Tämän 8-osaisen ja kaksipäiväisen valmennuksen avulla pääset kartalle, missä taloustilanteessa tismalleen olet ja kirkastat taloudelliset tavoitteesi ja saat työkalut niiden saavuttamiseksi.

Jos yksikin pala näistä kahdeksasta puuttuu, taloutesi saattaa polkea paikallaan vuosikausia.

“Iso salaisuus” on rakentaa oma taloudellinen dream team, joka varmistaa asiat puolestasi myös silloin, kun et itse jaksa, pysty, osaa tai uskalla.

Heitä hyvästit taloudellisesti epävarmalle tulevaisuudelle ja aloita vaurastuminen nyt!

Järjestämme Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksia useamman kerran vuodessa. Seuraavat valmennusajankohdat löydät alta.

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 29.2.-1.3.2020, Helsinki
Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Helsinki
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 4.-5.4.2020, Tampere
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa™ 23.-24.5.2020, Helsinki
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin
LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 26.-27.9.2020, Tampere
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 10.-11.10.2020, Oulu
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Taitavaksi Rahan Kanssa 24.-25.10.2020, Helsinki
Julkaisemme tarkemman paikan myöhemmin

LA 12.00 – 20.00
SU 10.00 – 17.00

Back To Top