skip to Main Content

Varapuun Vastaisku TalousHuolille -verkkovalmennus 

Kyllä! Haluan säästää 87% JA kehittää henkilökohtaista talousosaamistani!

Varapuun Vastaisku TalousHuolille – verkkovalmennus on kokonaisuus, jossa Sinä pääset alkuun omien taloushuolien voittamiseksi!

Tähän valmennukseen kuuluu 8 osiota, uusi osio ilmestyy nähtäväksesi kerran viikossa. Voit aloittaa verkkovalmennuksen missä tahansa vaiheessa.

Verkkovalmennuksen aiheet ja aikataulu:

Vko 1: Ajatuksista Tuloksiin

Vko 2: Päivitä Rahatarinasi

Vko 3: Vaurausvarmistin

Vko 4: Laiskan Miehen Kassavirtakaavio

Vko 5: Velkamurskain

Vko 6: Sijoituskäynnistin

Vko 7: Talousnerouden 6 Kasvoa

Vko 8: 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen

Mitkä ovat Varapuun Vastaisku TalousHuolille hyödyt ihan tarkalleen?

“Tämän valmennuksen avulla sä voit vihdoinkin olla se sankari, joka sä tiedät pystyväsi olemaan… Sä pystyt pitään huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…” – Mikko Sjögren

Varapuun Vastaisku TalousHuolille on kokonaisvaltainen talouden haltuunottovalmennus, joka koostuu seuraavista 8 osiosta:

 • Ajatuksista Tuloksiin
  Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.
 • Päivitä Rahatarinasi
  Meillä kaikilla on tällaisia kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahantekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Sä olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sun vastuulla. Tässä osassa opit päivittään noi rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukee sun vaurastumista ja tekee susta houktuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.
 • Vaurausvarmistin
  Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA. Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.
 • Laiskan Miehen Kassavirtakaavio
  Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista? Totuushan on se, että kyllä se normaaleilla ihmisillä sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi sen oman kassavirran hallitsemiseen. Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua, ei köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.
 • Velkamurskain
  Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA. Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.
 • Sijoituskäynnistin
  Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy. Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi. Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.
 • Talousnerouden 6 Kasvoa
  Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua. Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti. Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.
 • 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen
  Tässä osiossa me katsotaan että miten se SINUN taloudellinen vapaus mahdollistetaan. Sun taloudellinen vapaus on vain 5 askeleen päässä. Nyt opit mitkä nuo 5 askelta on ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.
Kun opit nämä peruspalaset, voit TOISTAA tuloksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen… Ota askel kohti unelmiesi elämää nyt!

Tämän toimivuus on täysin kiistatonta:

“Olen osallistunut muutamaan Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu. Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.”

Janne Romppanen, Vice President, M-Files

“Kun luennon aihe on niinkin pelottava ja tylsä kuin raha, on todella tärkeää että kuuntelijoita ei syyllistetä, sillä jokainen tulee luu kurkussa kuuntelemaan, jo valmiina vastustaen aihetta. Mikko on paras mies rentouttamaan kuulijakunnan. En osaisi kuvitella parempaa luentoa, paketissa oli uskomusten purkua, selkeä tavoitteellinen suunnitelma vaurastumiselle, kannustusta ja komiikkaa. Ei se raha olekaan sellainen mörkö mitä olemme siitä tehneet, vaan väline ja Mikon opeilla sitä välinettä käyttää ihan erilaisin ajatuksin luennon jälkeen.”

Tara Lange

Kyllä kiitos! Haluan säästää 87% JA kehittää henkilökohtaista talousosaamistani!

Mikä on Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennus?

Varapuun Vastaisku TalousHuolille -valmennus on 8-osainen verkkovalmennus. Aloitettuasi valmennuksen saat joka viikko uuden osion nähtäväksesi. Valmennusosiot sisältävät Mikko Sjögrenin valmennusvideon sekä kirjallista materiaalia videon tueksi.

Miten pääsen katsomaan verkkovalmennusta?

Kun olet ostanut kurssin Varapuun jäsenalueelta, pääset katsomaan hankkimaasi sisältöä näin:

A) Oletko uusi jäsen? Näin näet tilaamasi kurssin.
Jos sinulla ei aiemmin ole ollut tunnuksia jäsenalueellemme (www.varapuu.fi/member), saat automaattisesti luodut tunnukset sähköpostiisi. Tarkista, että saat viestin. Jos viestiä ei näy, katsothan myös roskapostikansion sekä muut välilehdet.

B) Onko sinulla jo tunnukset Jäsenalueelle? Näin näet tilaamasi kurssin.
Jos sinulla on aikaisemmin luodut tunnukset jäsenalueellemme, et tarvitse uusia tunnuksia. Hankkimasi sisältö tulee näkyviin jäsenalueellasi Omalle Sivullesi, kun maksutapahtuma on kuitattu.

Miksi vain 47€? Mikä juoni tässä oikein on?

Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi Varapuun Vastaisku TalousHuolille -webinaarisarja on vain 47 euroa.

1. 47€ on sellainen hinta, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa… Se on webinaaria kohden vain 5,8 euroa. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

2. Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta… Ei mitään omituisuuksia. Vain 47€ tänään ja siinä se.

Back To Top