skip to Main Content
Valmennusyhtiö Varapuu, Valmennustalo Itsensäylittäjät Ja Uskalla Innostua Yhdistyivät

Valmennusyhtiö Varapuu, Valmennustalo Itsensäylittäjät ja Uskalla Innostua yhdistyivät

 

 

Tässä yrityksemme vuoden isoin uutinen: Valmennusyhtiö Varapuu, Valmennustalo Itsensäylittäjät ja Uskalla Innostua yhdistyivät! Lue alta virallinen tiedotteemme aiheesta. Löydät tiedotteen myös Uskalla Innostua -blogista täältä. #enemmänyhdessä

 

UUSI 10TIMES JATKAA TYÖLLÄÄN SUOMI100 -VUODEN TEEMAA

Valmennustalo Itsensäylittäjät, Uskalla Innostua ja Valmennusyhtiö Varapuu ovat yhdistyneet. Uusi 10times Oy tarjoaa valmennusta ja koulutusta kaikilla elämän osa-alueilla. Yhden katon alle on tuotu osaaminen liike-elämässä ja työssä, itsensä kehittäminen ja johtaminen, jaksaminen ja hyvinvointi sekä vaurastuminen.

10times haluaa jatkaa 100-vuotiaan Suomen Yhdessä-teemaa. Taustalla on ajatus, että yhdessä voimme olla kymmenen kertaa enemmän. 10times Oy:n perustajat ovat omalla tahollaan tehneet merkittävää työtä sekä yksin että yhdessä jo 10 vuoden ajan.

– Tiesimme, että jos haluamme saada enemmän aikaan, meidän olisi järkevä yhdistyä. Vuoden 2017 ajan harjoittelimme yhdessä tekemistä. Olemme kaikki positiivisesti yllättyneitä siitä kuinka hyvin yhdessä tekeminen toi aikaa, voimaa ja resursseja jo ensimmäisen vuoden aikana, sanoo Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -yrityksen perustaja.

Yritysten ja hallinnon yhdistyminen on vapauttanut Ilkka Koppelomäen sekä Valmennusyhtiö Varapuun perustajan Mikko Sjögrenin tekemään enemmän valmennustyötä sekä ihmisten että kameran edessä.

 

Mikko Sjögren ja Ilkka Koppelomäki Passion for Success 2017 -seminaarin jälkeen Helsingin Messukeskuksessa.

 

– Sillä aikaa, kun muut perustavat lisää yrityksiä, me mietimme, miten voisimme vähentää niitä. Yhdistämällä toimintoja ja luomalla synergian kautta aikaan säästöjä olemme saaneet enemmän aikaan yhdessä”, kertoo Mikko Sjögren.

10times Oy:n motto ”Ihminen ensin: Osaa – Kasva – Jaksa – Vaurastu” syntyi yhdessä. Valmennustalo Itsensäylittäjät liittyi uuteen yritykseen ja sen yhteiseen visioon innostuneesti.

– Olen jo vuosien ajan unelmoinut siitä, että useampi saman alan yritys laittaisi voimansa yhteen ja loisi yhdessä jotain suurempaa, mitä kukaan heistä ei voisi tehdä yksin. Kuullessani Uskalla Innostua -tiimin ja Varapuun yhdistymisestä tajusin, että tuo on juuri sitä mitä olen ajatellut ja halusin olla mukana, sanoo Timo Risku, yksi Valmennustalo Itsensäylittäjien perustajista.

10times Oy:n hallitusta vetää Mikko Tukonen. Toimitusjohtajaksi siirtyi Valmennusyhtiö Varapuun toimitusjohtaja Jussi Parviainen. Yrityksellä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

 

Lisätiedot:
Jussi Parviainen, toimitusjohtaja, jussi(at)10times.fi, puh. 040 585 8824‬
Ilkka Koppelomäki, Itsensä johtamisen valmentaja, ik(a)uskallainnostua.fi

 

 

10 TIMES OY

IHMINEN ENSIN: OSAA – KASVA – JAKSA – VAURASTU

Taustayritys perustettu 1999
Idea: Ihminen ensin: Osaa – Kasva – Jaksa – Vaurastu
24 ihmistä toimivat nykyisessä 10timesin tiimissä
Ydinliiketoiminta: Valmennukset ja koulutukset yksityisille ja yrityksille
10times on nyt 20 vuotta alalla ollut valmennusyritys, jossa yhdistyy osaamisen kehittäminen liike-elämässä ja työssä, kasvaminen itseään kehittämällä ja johtamalla, jaksaminen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin harjoitusohjelmalla sekä vaurastuminen tuottaen taloudellisia läpimurtoja.

www.10times.fi

Back To Top