skip to Main Content

Mikko Sjögrenin ja Ilkka Hikipään havainnollinen opas sijoittamisesta ja sen aloittamisesta:

Vaurastumisen Reseptit

Oma talous haltuun

Vaurastumisen Reseptit -kirja on mukaansatempaava ja havainnollinen opas oman talouden parempaan hoitamiseen. Kirjassa avataan esimerkkien kautta talouden perusajatuksia ja puretaan vaurastumiseen liittyviä vääriä uskomuksia ja myyttejä, kuten: “sijoittaminen on vain varakkaille”.

Kirjassa perehdytään tarkemmin muun muassa:

  • sijoittamisen perusteisiin
  • sijoitussuunnitelman laatimiseen
  • eri omaisuuslajeihin
  • menestyksekkääseen sijoitustoimintaan oman talouden tarjoamista lähtökohdista.

Kirja on suunnattu oman taloutensa paremmasta hallinnasta ja vaurastumisesta kiinnostuneille. Se sopii erinomaisesti myös lahjaksi vaikkapa itsenäistyvälle nuorelle.

TERVEISET KIRJAN KIRJOITTAJILTA:

“Vaurastumisen Reseptit -kirja kertoo, miten sinä voit vaurastua sijoittamalla. Olemme tehneet kaikkemme, jotta luettuasi kirjan voit todeta, että: ”nyt ymmärrän, mistä sijoittamisessa on kysymys”.

Teos pohjautuu vuosien valmennus- ja sijoituskokemukseen ja perustuu Valmennusyhtiö Varapuun Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennukseen (ent. Sijoittamisen Perusteet).

Sijoittamisesta tehdään usein aivan liian monimutkaisen kuuloista. Osittain syy saattaa olla itseään pönkittävien alan ammattilaisten. Heillä on tarjota vain yksi sijoitusneuvo: jos sinulla on rahaa, anna se meille.

Jos asiakkaalle paljastuisi, että sijoittaminen on loppujen lopuksi melko yksinkertaista, mihin ammattilaisia enää tarvittaisiin. Tästä syystä sijoittamisesta yritetään luoda vaikea ja työläs kuva. Alan ammattilaisten tehtävä on myydä sijoituksia. Siitä he saavat palkkionsa. Jos heiltä kysyy, mikä on hyvä sijoitus, se on tietenkin se, mistä maksetaan paras palkkio. Se ei välttämättä ole sijoittajan kannalta paras tuote. Sijoittajan kannalta pienet kulut tarkoittavat myyjän kannalta pieniä palkkioita.

TÄMÄN KIRJAN TARKOITUS ON MUUTTAA AJATTELUASI RAHASTA, SIJOITTAMISESTA JA VAURASTUMISESTA.

Tässä kirjassa käydään läpi sitä, mikä on sijoittajalle mahdollista, mutta mistä ei yleensä puhuta. Meitä kiinnostaa se, että tuloksesi muuttuvat. Siksi tarjoamme sinulle kirjallisen uutta ajateltavaa.

Teoksessa käydään läpi asiat, jotka sijoittajan pitää tietää, ennen kuin hän sijoittaa mihinkään ja valotetaan sitä, miten oma talous laitetaan sellaiseen kuntoon, että sijoittaminen on mahdollista.

Kirjassa käydään myös läpi eri omaisuuslajit ja markkinasyklit. Tarkoitus on antaa kokonaiskuva sijoittamisesta ja vaurastumisesta.

Yleensä on nimittäin niin, että kirjoja kirjoittavat ihmiset eivät itse ole sijoittajia, tai sitten he ovat yhden omaisuuslajin osaajia ja jättävät varallisuuden hajauttamisen muihin omaisuuslajeihin käsittelemättä. Monesti tällaisissa tapauksissa myös vertaukset oman ja muiden omaisuuslajien välillä ovat virheellisiä.

KIRJOITETTU NIIN, ETTÄ SEN YMMÄRTÄÄ KUKA TAHANSA

Kirja on pyritty kirjoittamaan niin, että sen ymmärtää kuka tahansa ja niin, että sen jaksaa lukea loppuun asti. Käytämme välillä yksinkertaistusta helpottamaan kokonaiskuvan ymmärtämistä.

Emme anna sijoitusneuvoja, vaan kerromme omia mielipiteitämme. Kirjoittajat ja kustantaja eivät vastaa kenenkään sijoituksista, vaan jokainen lukija tekee itse omat sijoituspäätöksensä ja on niistä itse vastuussa.”

Antoisia lukuhetkiä ja menestyksekkäitä sijoituksia!

Sijoitusterveisin,

Mikko Sjögren
Varapuun perustaja, päävalmentaja, sijoittaja, kirjailija

Ilkka Hikipää
KultaEevan toimitusjohtaja, sijoittaja, kirjailija

Tilaa Vaurastumisen Reseptit -kirja omaksesi nyt!

Back To Top