Maksuton Rahataidon Webinaari ke 14.10. klo 18:

Mitä on todellinen vauraus

- ja miksi jokaisen tulisi vaurastua?

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa kerron mitä todellinen vauraus tarkoittaa, mihin sitä tarvitaan ja miksi jokaisen tulisi vaurastua lähtökohdista riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta:

Jos et pääse livenä paikalle, saat tallenteen jälkikäteen nähtäväksesi.

Vaurastuminen on mahdollista kenelle tahansa lähtökohdista riippumatta!

Kaikille meille on syntynyt median kautta tietty mielikuva rahallisesti hyvin pärjänneistä ihmisistä. Monesti heidät esitetään ahneina ja saatammekin ajatella, että jonkun henkilön menestys on poissa joltain toiselta. Mutta meneekö se oikeasti noin?

Miksi rahallinen vaurastuminen aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia ja jopa kateutta?

Mistä todellisessa vauraudessa on oikeasti kyse ja miksi jokaisen tulisi vaurastua?

Muun muassa näihin kysymyksiin tulen vastaamaan maksuttomassa webinaarissamme!

Nuorempana minulla ei ollut hajuakaan mitä todellinen vauraus tarkoittaa. Ajattelin, että vauraat ihmiset ovat syntyneet parempiosaisena samalla, kun minut oli tuomittu epäonnistumaan.

Tuntui, että tein kaikkeni, mutta silti epäonnistuin ja päädyin lopulta ulosottovelkojen maksajaksi. En osannut kuvitellakaan olevani joskus vauras ihminen, tuo sana ei kuulunut sanavarastooni.

Kun aloin opiskella rahataitoja ja sijoittamista, ymmärsin, että vauraus on paljon muutakin kuin pelkkää rahallista omaisuutta - ja mikä parasta: se on mahdollista ihan kenelle tahansa lähtökohdista riippumatta!

Olen nykyään yrittäjä, sijoittaja ja Rahataidonvalmentaja™. Olen auttanut satoja ihmisiä parantamaan henkilökohtaista talouttaan yksinkertaisten ja konkreettisten työkalujen avulla.

Tulevassa webinaarissa kerron mitä todellinen vauraus tarkoittaa, mihin sitä tarvitaan ja miksi jokaisen tulisi vaurastua!

Tässä webinaarissa:

  • Mitä todellinen vauraus tarkoittaa
  • 3 asiaa, joihin vaurautta tarvitaan
  • Miksi jokaisen tulisi vaurastua
  • Ja paljon muuta!

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta: