VELKAMURSKAIN

VERKKOKURSSI:

 

"NÄIN MAKSAT VELKASI POIS KAKSI KERTAA NOPEAMMIN, ILMAN ETTÄ SINUN TARVITSEE TIENATA YHTÄÄN ENEMMÄN RAHAA"

KUULOSTAAKO USKOMATTOMALTA? JOS KUULOSTAA, NIIN LUE TÄMÄ SIVU LOPPUUN NIIN TODISTAN SINULLE, ETTÄ NYKYISILLÄKIN TULOILLA VOIT MAKSAA KAIKKI HUONOT VELKASI POIS NOPEASTI

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 12 vuoden ajan.

Olen huomannut, että suurin osa yrittää tuskailla yksin velkaongelmiensa kanssa ja sen takia olen koonnut sinulle tämän Velkamurskain -verkkokurssiin, jossa näytän miten voit kuolettaa kaikki huonot velkasi paljon nopeammin.

Enää sinun ei tarvitse yksin tuskailla tai stressata rahaongelmien kanssa.

Olen koonnut tälle kurssille semmoiset strategiat ja vinkit, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä,

Kun alat hyödyntämään näitä vinkkejä pääset nopeammin eroon pikavipeistä, luottokorttilaskuista sekä huonoista veloista.

 

HMM, VELKOJEN POISMAKSU KIINNOSTAA... MUTTA SOPIIKO TÄMÄ KURSSI MINULLE? JOS LÖYDÄT ITSESI NÄISTÄ ASIOISTA NIIN VALMENNUS SOPII SINULLE:

 • Haluat kuolettaa velkasi nopeammin
 • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Ei enää pikavippi- tai luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
 • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta.

Velkamurskain -kurssilla, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI VELATONTA ELÄMÄÄ. ALOITA VELKAMURSKAIN -KURSSI NYT

Kyllä, haluan kuolettaa huonot velkani ja lähteä mukaan

Velkojen murskaus kuulostaa kyllä houkuttavalta, mutta mitä hyötyä tästä verkkokurssista oikein on minulle?

Olen koonnut valmennusurani ajalta kaikki parhaimmat strategiat velkamurskain verkkokurssiin, jossa näytän miten kuoletat huonot lainasi nopeasti:

 • Opit systeemin,miten maksat kaikki huonot lainasi kuten pikavipit ja kulutusluotot tuplasti nopeammin ilman, että sinun tarvitsee tehdä lisätuloja.
 • Miten muutat ajatteluasi radikaalisesti jo yhdessä päivässä niin, että et koskaan enää jatkossa edes harkitse lainan ottamista.
 • Opit ottamaan oman talouden haltuun lopullisesti ilman että tarvitset ketään ulkopuolista neuvomaan sinua raha-asioissa

Tämän verkkokurssin avulla alat vihdoin näkemään valoa tunnelin päästä ja saat nopeasti helpotusta nykytilanteeseen.

 • Sinun ei enää koskaan tarvitse pelätä "paljastumista" tai piilotella lainojasi (koska hetken päästä sinulla ei yksinkertaisesti ole enää mitään pelättävää tai piiloteltavaa...)
 • Opit käsittelemään raha-asioita neutraalisti ilman että sinun tarvitsee piilotella niitä puolisoltasi
 • Poistat kaiken häpeän tunteen ja muutat raha-asiat iloiseksi, ymmärrettäväksi ja ennen kaikkea hallittavaksi asiaksi. Ennen postilaatikolle meno pelotti laskujen takia, nyt odotat sitä innolla
 • Saat nukuttua yösi rauhassa, kun raha-asiat eivät enää stressaa
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Estät henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menettämisen.

VELKAMURSKAIN -KURSSI... MITÄ IHMETTÄ SIELLÄ SITTEN KÄYDÄÄN LÄPI?

Kurssi kestää 3 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit valmennuksen edetessä, sekä pääset katsomaan ensimmäistä moduulia. Kurssi sisältää seuraavat 3 osiota, jotka saat kurssin edetessä.

 • 1. STOPPI VELKAANTUMISELLE: NÄIN PYSÄYTÄT VELKAANTUMISEN JA LISÄVELAN OTTAMISEN

  Ensimmäinen velanmurskauksen vaihe on kaikista tärkein. Se, että enää ei oteta tippaakaan enempää velkaa.

  Jos toisella kädellä koittaa maksaa velkoja ja toisella kädellä ottaa lisää lainaa, niin velka ei pienene.

  Kuvittele, jos olet puuveneellä keskellä merta ja törmäät karikkoon, jonka seurauksena veneeseen tulee reikä. Sinun on turha jatkaa enää soutamista, sillä muuten uppoat, jos et paikkaa reikää.

  Tärkeintä on siis keskittyä ensiksi olennaiseen ja paikata veneessä oleva reikä. Sama on myös velkaantumisessa, että ensiksi meidän on paikattava taloudessasi oleva lainareikä ja pysäytettävä lisävelan ottaminen, jotta pääset eteenpäin.

 • 2. KÄYNNISTÄ VELKAMURSKAIN: Näin tuhoat kaikki huonot lainasi, pikavipit, luottokorttilaskut ja kulutusluotot nopeasti

  Tässä osiossa varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI.

  Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.

  Kuvittele taas sitä puuvenettä. Nyt kun olet saanut reiän paikattua, niin veneessä on todennäköisesti vielä paljon vettä ja jalkasi kastuvat kylmästä merivedestä. Seuraava vaihe on saada tyhjennettyä vene ylimääräisestä vedestä.

  Sama on myös henkilökohtaisessa taloudessa, että kun velkaantuminen on saatu pysäytettyä, niin seuraavaksi sinun on tyhjennettävä “veneesi” kaikista huonoista lainoista mahdollisimman nopeasti ja se onnistuu velkamurskaimen avulla.

 • 3. VELATTOMUUDEN VARMISTAMINEN: TÄLLÄ KEINOLLA VARMISTAT SEN ETTET SORRU ENÄÄ UUDESTAAN VELKAMONTTUUN KUN OLET PÄÄSSYT EROON VELOISTASI

  Tässä osiossa opit tehokkaan menetelmän, jolla varmistat että et velkaannu enää koskaan uudestaan, kun olet saanut maksettua pois kaikki huonot lainasi.

  Jos käytetään taas sitä vene vertauskuvaa esimerkkinä. Nyt kun olet saanut tukittua reiän ja tyhjennettyä veneen ylimääräisestä vedestä, niin tässä vaiheessa soudat rantaan ja vaihdat puuveneesi kestävämpään, joka kestää karikot. Voit lähteä merelle taas turvallisesti ilman että sinun tarvitsee pelätä veneen rikkoontumista.

  Sama on myös velkaantumisessa. Kun olet päässyt kuiville, niin pienet “elämän karikot” voivat yllättävän nopeasti johtaa takaisin velkamonttuun, jos et ole vaihtanut “venettäsi” parempaan . Tässä osiossa varmistamme, että näin ei pääse käymään muuttamalla ajatteluasi tukemaan uutta velatonta elämää.

 

BONUS: Lisäksi saat "Näin pääset eroon maksuhäiriömerkinnästä" -videon, jossa näytän sinulle konkreettisesti askel askeleelta miten voit poistaa merkinnän omalta kohaltasi tai jopa estää sen tulemisen, jos semmoinen sinulle olisi tulossa.

 

OLETKO VALMIS LÄHTEMÄÄN MUKAAN JA PÄÄSEMÄÄN EROON VELOISTASI? SAAT NYT KOKO KURSSIN HINTAAN 97€ 

Kyllä, haluan lähteä mukaan

Kyllä, kyseessä on 97 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

LUE MITÄ TYYTYVÄISET ASIAKKAAT SANOVAT TÄSTÄ VALMENNUKSESTA:

Olen osallistunut Varapuun koulutukseen. Voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu.

Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.

Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

- Janne Romppanen

Varapuu on auttanut minua jopa opiskeluaikaisella budjetillani manageroimaan talouttani siten että rahaa jäi paremmin käyttöön oikeisiin asioihin ja sitä kautta vähentämään rahahuolia.

 

- Mona Räsänen, 22v

Tyytyväisyystakuun ansiosta sinun on mahdoton hävitä!

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Siksi saat Velkamurskain -verkkokurssille 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

Tämän kaiken saat nyt kampanjahintaan... lue mitä tarkalleen Velkamurskain -kurssi sisältää

Minulle raha-asioiden kanssa tuskailu kesti monta vuotta. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä verkkokurssin tieto, niin olisin päässyt ongelmistani eroon tuplasti nopeammin.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että voit kuolettaa velkasi nopeammin?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tässä vielä kurssin tarkempi sisältö!

 • 3 OSIOTA, JOIDEN AVULLA PÄÄSET EROON RAHAHUOLISTA JA KUOLETAT VELKASI KAKSI KERTAA NOPEAMMIN (ARVO 197€)

  Voit käydä koulutusmateriaalit läpi ihan omassa rauhassa ja tarvitset vain nettiyhteyden ja joko tietokoneen/tabletin/älypuhelimen. Koulutusmateriaalit ovat käytettävissäsi 12kk ajan.

  Ja kaikista parasta on se, että voit käydä materiaaleja rauhassa läpi anonyymisti oman kotisohvan uumenista ja voit palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan!

 • EKSTRABONUS

  Lisäksi saat “Näin pääset eroon maksuhäiriömerkinnästä” -videon, jossa näytän sinulle konkreettisesti askel askeleelta miten voit poistaa merkinnän omalta kohaltasi tai jopa estää sen tulemisen, jos semmoinen sinulle olisi tulossa.

Kaikkien näiden materiaalien arvo on yhteensä 197€.

Mutta tästä valmennuksesta emme veloita 197 euroa

Et maksa edes 127€,

Itseasiassa, kun tilaat nyt, pääset mukaan erittäin alhaisella investoinnilla.

Valmennuksen hinta vain 97€ (sis. alv)!

Luottokorttisi aiheuttamat kulut ovat parissa kuukaudessa enemmän kuin valmennukseen investoitu hinta. Ja valmennuksen jälkeen ne kulut tulevat häviämään elämästäsi.

Tämän on kertamaksu, ei mitään yllätyksiä tai jatkuvaa laskutusta

Klikkaa siis alla olevasta napista ja tule mukaan,

Napin jälkeen sinut ohjataan verkkokurssialustalle, jossa voit maksaa verkkokurssin turvallisesti maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Kun ole tehnyt tilauksen, niin saat sähköpostiisi heti tunnukset, jolloin pääset katsomaan ensimmäistä koulutusmoduulia. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein kurssialustaan.

Varaa paikkasi valmennukseen nyt

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen!

 

Valmennus maksaa 97 euroa. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Ketä tämän valmennuksen takana on, miksi minun pitäisi uskoa teitä?

Ymmärränmme täysin tilanteesi ja tiedämme mitä tunnet. Meilläkään ei ole aina kaikki mennyt niin hyvin raha-asioiden hoitamisessa.

Itse asiassa olemme ollut ihan samanlaisessa ellei jopa huonommassa tilanteessa kuin sinä.

Nuorempana meillä kummallakaan ei ollut mitään käsitystä raha-asioiden hoitamisesta. Oli autolainaa kulutusluottoa, luottokorttilainaa ja ties mitä maksuja, niin että talous oli jatkuvasti tiukalla.

Tuskailimme raha-asioiden kanssa päivittäin useamman vuoden ajan.

Ei tämmöistä kituuttamista enää jaksanut. Olisimme halunnut ajatella muutakin kuin raha-asioita negatiivisessa valossa.

Päätimme selvittää miten vauraat ihmiset hoitavat raha-asioita. Jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. 

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen. 

Näitä oppeja soveltamalla aloimme itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävien kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Saimme maksettua pois kaikki huonot velat ja enää ei tarvinut jatkuvasti stressata raha-asioista.

 

Kuvittele omaa tilannettasi, jos heräisit huomenna ja näet tililtäsi, että kaikki velat on maksettu pois?

Mieti miltä se tuntuisi, että sinun ei tarvisi enää päivittäin stressata raha-asioita?

Todennäköisesti olosi olisi aika helpottunut

Kaikki raha joka aikasemmin meni velkojen maksuun, voit käyttää nyt itseesi sekä paremman tulevaisuuden rakentamiseen

Sinun luottotietosi ovat kunnossa ja voit vihdoin toteuttaa pitkäaikaisia haaveita kuten ostaa itsellesi asunnon.

Ehkä kaverisikin ihmettelevät mitä sinulle on tapahtunut raha-asioissa, kun mustat silmänaluset ja kurttu otsassa ovat hävinneet ja he tulevat kysymään tällä kertaa sinulta neuvoja.

Voit ylpeänä sanoa, että olet päässyt eroon velkahelvetistä ja sinun ei tarvitse koskea enää ikinä yhteenkään pikavippiin tai kulutusluottoon.

Ja juuri tämän takia olemme rakentaneet tämän verkkokurssin, jotta voimme tuoda ihmisille helpotusta päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen

Jos jätät tämän verkkokurssin väliin ja pyrit paikkaamaan velkaa lisävelalla, niin korkomenosi vain kasvavat ja tilanne voi käydä mahdottomaksi.

Henkilökohtainen konkurssi ei nimittäin ole mikään mukava asia ja siitä toipuminen henkisesti voi kestää monia vuosia.

Emme suosittele tätä vaihtoehtoa kenellekään.

Muutos kannattaa tehdä vielä silloin kun se on mahdollista, niin olet askeleen lähempänä taloudellisesti huoletonta elämää ja pääset eroon huonoista lainoista.

-Mikko Sjögren ja Petri Wirzenius

 

Tule mukaan ja lunasta pääsylippusi kohti velatonta elämää nyt

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastausten kera, joita olemme saaneet tästä valmennuksesta...

 • "Moi! Aion lähteä mukaan! Voinko näyttää myös perheelleni/puolisolleni nämä koulutusmateriaalit?

  Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu raha-asioista!

 • Mikä on Velkamurskain -verkkokurssi?

  Varapuun Velkamurskain -verkkokurssi on täysin uudistettu 3-viikkoinen verkkovalmennus huonojen velkojen eroonpääsimiseksi

  Saat verkkokurssin aikana joka viikko uuden koulutusmoduuliin omaan talouteen liittyvistä aiheista.

  Voit käydä oppimateriaaleja läpi niin usein ja tarkasti kuin haluat, materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan.

 • Miten yksi verkkokurssi voi muuttaa talouttani välittömästi?

  Verkkokurssissa suunnittelet oman taloutesi tulevaisuutta ja pääset tekemään harjoituksia, niin että voit viedä uusia rahataitoja heti käytäntöön.

  Valmennuksessa käydyt asiat tulevat mullistamaan ajattelutapasi, niin että et voi enää palata vanhoihin tapoihin.

  Emme jätä mitään sattuman varaan ja saat valmennuksessa kaikki tarvittavat työkalut ja tuen muutoksen aikaansaamiseksi.

 • Tarjoatteko jonkun takuun?

  Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

  Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 14 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

  “On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

  Voit siis osalllistua hyvillä mielen verkkokurssiin ja laittaa taloutesi kuntoon. Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 14 päivän sisällä.

 • Yritetäänkö minua huijata jotenkin, pyydättekö sijoittamaan johonkin kummalliseen vähäiset rahani?

  Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

  Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

  Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

 • Sisältyykö tämä valmennus All Access jäsenyyteen?

  Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access jäsenyysportaalista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access passin.

 • Mitä jos en pääsekään osallistumaan tiettyyn koulutusmoduuliin?

  Moduulit ilmestyvät viikottain jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi seuraavan vuoden ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

  Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

 • Olen todella suurissa lainavaikeuksissa. Toimiiko tämä minulle?

  Velkaantumiselle on ainaki jokin SYY.

  Velkamurskain-verkkokurssissa käsittelemme tuon juurisyyn ja sen tehtävä on auttaa sinun pois velkavaikeuksista jopa alle puolessa ajassa kuin normaalisti.

 • Miten voitte taata, että tämä valmennus toimii minun kohdalla?

  Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan semmosia asioita, jotka toimivat kaikilla.

  Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, jolla saat tuloksia aikaan.

  Jos näet että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, niin valmennuksessa 14 päivän täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä!

 • Miksi verkkokurssi on niin edullinen? Mikä juoni tässä oikein on?

  Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi tämäverkkovalmennus on niin edullinen.

  1. Hinta on laitettu niin alhaiseksi, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa. Se maksaa päivittäin alle kahvikupin hinnan. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

  2. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes pientä summaa, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalla tasolle taloudellisesti.

  Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

  Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta. Ei mitään outouksia.

 • Voinko maksaa osamaksulla?

  Voit maksaa osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi Jousto ja saat sen jälkeen vaihtoehdon valita laskun tai maksun erissä (osamaksun).

 • Mikä sinulla jäi vielä kysymyksiä, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen:

  info(at)varapuu.fi tai käyttää sivuilla olevaa chattia. Vastaamme mahdollisimman pian!

Oletko valmis ottamaan ensiaskeleet kohti velatonta elämää?

Kyllä, haluan eroon huonoista lainoista tuplasti nopeammin

Muista, Velkamurskain on paras (ja ainoa) tapa kuolettaa velkasi nopeasti – hauskasti ilman että sinun tarvitsee tienata senttiäkään lisää.

Lisäksi valmennuksella muutat ajatteluasi , että huonot velat eivät ole tulevaisuudessa edes vaihtoehto

Olet varmasti samaa mieltä, että jopa normaalihintaisena Velkamurskain on hintansa väärti. Mutta kun toimit nyt, saat koko Velkamurskain -valmennuksen alhaiseen kampanjahintaan.

Saat myös Tyytyväisyystakuun, joten sinun on täysin mahdoton mennä metsään tilauksesi kanssa. 

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen 14 päivän jälkeen, palautamme kaikki rahasi.

En suoraan sanoen keksi yhtään syytä kärsiä rahahuolista, kun voit päästä niistä näinkin helposti eroon.

Klikkaa siis alla sivulla olevaa nappia NYT ja pääse veloistasi eroon.

Tämä on viimeinen kuulutus: toimi nyt, tai kadu myöhemmin.

Menestystarinaasi odottaen,

Mikko Sjögren ja Petri Wirzenius

Valmennusyhtiö Varapuu

KUOLETA VELKASI TUPLASTI NOPEAMMIN ILMAN ETTÄ SINUN TARVITSEE TEHDÄ LISÄTULOJA, NYT ON AIKA TOIMIA!

Ilmoittaudu nyt mukaan Velkamurskain -verkkokurssille ja saat kaiken tämän:

 • 3 koulutusmoduulia huonoista veloista eroon pääsemiseksi ja oman talouden parantamiseksi.
 • Tyytyväisyystakuu: Joko olet tyytyväinen valmennukseen 14 päivän jälkeen tai et maksa valmennuksesta mitään. Ei kysymyksiä.
 • …Kaikki tämä ja paljon muuta erittäin edulliseen hintaan. Klikkaa vieressä olevaa nappia NYT ja aloita matkasi vaurauteen jo tänään!
arrow
Kyllä, haluan mukaan

Valmennusyhtiö Varapuu, Y-tunnus 1563298-3, Toimitusehdot