Asuntoilta Seinäjoki 18.5.2017 klo 18-21tilaa -nappi
Frami F, Kampusranta 9
Hinta 47€ NYT 29€!

Tarjous voimassa rajatun ajan

Asuntoilta-valmennus kuva

Tervetuloa Asuntoiltaan!

 

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit Asuntoillassa.

Tampereen ja Helsingin Asuntoillassa puhumassa on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Mikko Sjögren, ja Kiinteistömaailma Ratinan omistaja, Tommi Luosmala, sekä Suomen Asuntoneuvojan perustaja Joonas Ankkuri. Seinäjoella puhuvat Mikko, Joonas ja Kiinteistömaailma Seinäjoen Heidi-Maria Maijala.

Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Tommi on myös kokenut asuntosijoittaja. Hän toimii tällä hetkellä yrittäjänä Kiinteistömaailma Ratinassa ja auttaa asuntosijoittajia löytämään Pirkanmaan parhaat sijoituskohteet. Tommilta kuulet ajantasaisimman tilanteen tämänhetkisistä Suomen asuntomarkkinoista.

Joonas Ankkuri on Suomen Asuntoneuvojan perustaja ja toimitusjohtaja ja fanaattinen valmentautuja. Aluksi Joonas aloitti asuntosijoittamisen yksittäisistä asunnoista. Tällä hetkellä hän liiketoiminnallaan ostaa kokonaisia kerrostaloja ja myy niitä sijoittajille. Joonas kertoo Helsingissä ajankohtaisista kohteista.

 

Asuntoillassa opit nämä 7 asiaa:

 

1.  Asuntosijoittamisen idean pähkinänkuoressa

2.  Mitä pitää ottaa huomioon ennen ostamista

3.  Millainen on hyvä sijoitusasunto

4.  Milloin on hyvä aika ostaa sijoitusasunto

5.  Uusi vai vanha asunto

6.  Sijoitusasunto keskustasta vai laitakaupungilta

7.  Markkinatietoa millaisia hyviä kohteita tällä hetkellä on tarjolla

 

 

Asuntoilta banneri

 

 

Mitä asiakkaat ovat sanoneet Asuntoillasta:

 

Moi! Valmennus oli aloittelijalle hyvä ja se selkeästikin kohdistui oikein, sillä suurin osa paikalla olijoistahan ei osannut edes laskea vuokratuoton kaavaa. Itselle asiat olivat tutumpia mutta aina näistä saa jotain uutta irti ja tämän koulutuksen tärkein anti itselle oli lisäboosti ja innon lisäämisen tämän (markkinatilanteen vuoksi). Kiitos!

Jonne Välilä

Kiinnostuimme suuresti Tommin yrityksen konseptista ja tuntuu että tästä voisimme aloittaa ja haluammekin saada lisää tietoa hänen yrityksensä kautta tapahtuvasta sijoitustoiminnasta. Nyt alan kuulostella mitä mieltä pankkini on asiasta ja siitä tämä sitten lähtee. Ilta oli onnistunut, kiitos siitä!! Nyt sitten varasuunnitelman tunnukset käyttöön ja tuumasta toimeen. Kiitokset vielä kerran!!

Merja

Muutaman sijoitusasunnon omistajana tuli lisää hyödyllistä tietoa siitä miten kasvattaa salkkua järkevämmin. Kiitos illasta!

Anna

Tilaamalla lipun, nimesi siirtyy automaattisesti osallistujalistaan ja pääset sisään omalla nimelläsi. Eli varsinaista lippua ei toimiteta erikseen. Lipun hintaan sisältyy kuppi kaffetta.

Perinteisesti tämä valmennus on myyty loppuun ja väkeä on ollut kuin urkupillejä. Tilaa paikkasi nyt!

Tervetuloa!

 

Asuntoilta Seinäjoki 18.5.2017 klo 18-21tilaa -nappi
Frami F, Kampusranta 9
Hinta 47€ NYT 29€!

Tarjous voimassa rajatun ajan

mautic is open source marketing automation