skip to Main Content

AsuntoiltaTM

Asuntoilta saatavilla nyt verkkokurssina!

Tilaa lippu Asuntoiltaan ››

Tuntuuko joskus siltä, että asuntosijoittaminen kiinnostaisi, mutta saat siihen liittyen eri suunnista niin ristiriitaista tietoa, että et ota selvää, miten asuntosijoittamisessa kannattaisi oikeasti lähteä liikkeelle?

Tulit oikealle sivulle!

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit AsuntoillassaTM.

AsuntoillassaTM opit muun muassa nämä asiat:

1. Asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa.
2. Onko nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille?
3. Nelivaiheinen prosessi, miten asuntosijoitus tehdään oikein.
4. Miten suojaudut asuntosijoittamisen 7 riskiltä?
5. Mistä ja miten ammattimaiset sijoittajat tällä hetkellä ostavat kohteensa?

Tilaa lippu Asuntoiltaan ››

KUVITTELE… Mitä jos ymmärtäisit ihan täsmälleen miten asuntosijoittamista tehdään, jotta voisit hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia…

AJATTELE, jos sijoituksesi tuottaisivat tarpeeksi rahaa niin, että voisit tehdä ajallasi mitä ikinä haluatkin tehdä…

KUVITTELE, jos olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Kaikki tämä on tarjolla Varapuun Asuntoillassa.

 

Mikä Varapuun AsuntoiltaTM tarkalleen ottaen on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittanen iltatilaisuus, joka järjestetään kiertueen muodossa useammalla paikkakunnalla. Olemme järjestäneet Asuntoilta-kiertueita jo useamman vuoden ajan ympäri Suomea. Voit ilmoittautua sulle sopivaan tilaisuuteen.

Tule mukaan yhteen näistä Asuntoilloista, jotta voit päivittää ajatuksiasi asuntosijoittamiseen liittyen, ja saada näin ollen parempia tuloksia.

Normaalisti veloitamme valmennuksesta vähintään 390€ ja asiakkaidemme mukaan sekin on jo enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta Asuntoilloista emme kuitenkaan veloita 390 euroa – emme itseasiassa edes puolta siitä.

Emme halua, että jäät Asuntoillasta pois hinnan takia.

Asuntoillan hinta ei siis ole edes satasta, vaikka palautteiden mukaan se olisi IHAN hullun hyvä tarjous jo silloin.

Ei, Asuntoillan lipun saa edulliseen 47€ hintaan,

Itseasiassa….

Tällä hetkellä saat lipun Asuntoiltaan vielä entistä edullisemmin! Katso tarjoushinta ja varmista paikkasi klikkaamalla alla olevaa nappia!

Tilaa lippu Asuntoiltaan ››

AsuntoillassaTM puhumassa ovat Mikko Sjögren tai muu Varapuun valmentaja sekä useimmilla paikkakunnilla vieras puhuja.

Kun osallistut yhteen Asuntoiltaan, saat nähtäväksesi kaikkien vieraspuhujien puheenvuorojen tallenteet SEKÄ viime syksyn vieraspuhujien tallenteet!

Mikko Sjögren (Seinäjoki, Tampere, Helsinki)

Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Jonne Välilä (Turku)

Jonne Välilä on 10times Oy:n valmentajavalmennuksen käynyt sijoittaja ja valmentaja. Jonne on sijoittanut menestyksekkäästi asuntoihin usean vuoden ajan.

Esa Ikonen (Turku)

Esa Ikonen on 10times Oy:n valmentajavalmennuksen käynyt sijoittaja ja valmentaja. Esa on sijoittanut asuntoihin usean vuoden ajan ja elää tällä hetkellä onnellista koti-isän elämää sijoitusten tuottamilla tuloilla.

Vieraspuhujat

Mukana eri paikkakunnilla ovat oman paikkakuntansa asiantuntijat ja kokeneet asuntosijoittajat, jotka kertovat ajankohtaista markkinatietoa millaisia kohteita on tällä hetkellä tarjolla.

Kun osallistut yhteen Asuntoiltaan, saat nähtäväksesi kaikkien vieraspuhujien puheenvuorojen tallenteet SEKÄ viime syksyn vieraspuhujien tallenteet!

 

Vieraspuhujina nähdään:

  • Tampere&Turku: Tommi Luosmala, Kiinteistömaailma Ratina
  • Tampere&Helsinki: Perttu Hokkanen / Marko Koskela, United Bankers


Viime syksynä vieraspuhujina nähtiin:

  • Tommi Luosmala, Kiinteistömaailma Ratina
  • Teemu Heikinheimo, Suomen Asuntoneuvoja
  • Talliosakkeen edustajia

Kun osallistut yhteen Asuntoiltaan, saat nähtäväksesi kaikkien vieraspuhujien puheenvuorojen tallenteet SEKÄ viime syksyn vieraspuhujien tallenteet!

Mitä asiakkaat ovat sanoneet Asuntoillasta:

Valmennus oli aloittelijalle hyvä ja se selkeästikin kohdistui oikein, sillä suurin osa paikalla olijoistahan ei osannut edes laskea vuokratuoton kaavaa. Itselle asiat olivat tutumpia mutta aina näistä saa jotain uutta irti ja tämän koulutuksen tärkein anti itselle oli lisäboosti ja innon lisäämisen tämän (markkinatilanteen vuoksi). Kiitos!

Jonne

Kiinnostuimme suuresti Tommin yrityksen konseptista ja tuntuu että tästä voisimme aloittaa ja haluammekin saada lisää tietoa hänen yrityksensä kautta tapahtuvasta sijoitustoiminnasta. Nyt alan kuulostella mitä mieltä pankkini on asiasta ja siitä tämä sitten lähtee. Ilta oli onnistunut, kiitos siitä!! Nyt sitten varasuunnitelman tunnukset käyttöön ja tuumasta toimeen. Kiitokset vielä kerran!!

Merja

Muutaman sijoitusasunnon omistajana tuli lisää hyödyllistä tietoa siitä miten kasvattaa salkkua järkevämmin. Kiitos illasta!

Anna

Tilaa lippu Asuntoiltaan ››

Tilaa Asuntoilta-verkkokurssi!

Verkkokurssi on kuvattu vuoden 2018 Asuntoilta-kiertueella.

Tilaa Asuntoilta -verkkokurssi 49€
Back To Top