skip to Main Content

Asuntoilta – 59€

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit Asuntoillassa.

Asuntoillassa opit muun muassa nämä asiat:

1. Asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa.
2. Oma talous on kivijalka, jonka päälle sijoitustoiminta rakentuu – miksi ja miten varmistaa että oma talous on kunnossa
3. Millainen on hyvä sijoitusasunto?
4. Mitä pitää ottaa huomioon ennen ostamista?
5. Milloin on hyvä aika ostaa sijoitusasunto?
6. Uusi vai vanha asunto?
7. Sijoitusasunto keskustasta vai laitakaupungilta?
8. Markkinatietoa millaisia hyviä kohteita tällä hetkellä on tarjolla.
9. Mitä muita mielenkiintoisia kohteita on kuin asuntoja?

Asuntoillassa puhumassa ovat Mikko Sjögren sekä vieras puhuja*.

*Vieras puhujat vaihtelevat paikkakunnittain. Kun osallistut yhteen Asuntoiltaan, saat muiden paikkakuntien vieraspuhujien esitykset tallenteena nähtäväksesi.

Mikko Sjögren

Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Vieraspuhujat

Mukana eri paikkakunnilla ovat oman paikkakuntansa asiantuntijat ja kokeneet asuntosijoittajat, jotka kertovat ajankohtaista markkinatietoa millaisia kohteita on tällä hetkellä tarjolla. Kun osallistut yhteen Asuntoiltaan, saat nähtäväksesi kaikkien vieraspuhujien puheenvuorot tallenteena nähtäväksesi.

 

Vieraspuhujina nähdään muun muassa:

  • Tommi Luosmala, Kiinteistömaailma Ratina
  • Teemu Heikinheimo, Asuntoneuvoja
  • Henri Neuvonen, Sijoitusasunnot.com

Mitä asiakkaat ovat sanoneet Asuntoillasta:

Moi! Valmennus oli aloittelijalle hyvä ja se selkeästikin kohdistui oikein, sillä suurin osa paikalla olijoistahan ei osannut edes laskea vuokratuoton kaavaa. Itselle asiat olivat tutumpia mutta aina näistä saa jotain uutta irti ja tämän koulutuksen tärkein anti itselle oli lisäboosti ja innon lisäämisen tämän (markkinatilanteen vuoksi). Kiitos!

Jonne Välilä

Kiinnostuimme suuresti Tommin yrityksen konseptista ja tuntuu että tästä voisimme aloittaa ja haluammekin saada lisää tietoa hänen yrityksensä kautta tapahtuvasta sijoitustoiminnasta. Nyt alan kuulostella mitä mieltä pankkini on asiasta ja siitä tämä sitten lähtee. Ilta oli onnistunut, kiitos siitä!! Nyt sitten varasuunnitelman tunnukset käyttöön ja tuumasta toimeen. Kiitokset vielä kerran!!

Merja

Muutaman sijoitusasunnon omistajana tuli lisää hyödyllistä tietoa siitä miten kasvattaa salkkua järkevämmin. Kiitos illasta!

Anna

Tilaamalla lipun, nimesi siirtyy automaattisesti osallistujalistaan ja pääset sisään omalla nimelläsi. Eli varsinaista lippua ei toimiteta erikseen.

Perinteisesti tämä valmennus on myyty loppuun ja väkeä on ollut kuin urkupillejä. Tilaa paikkasi nyt!

Tervetuloa!

Back To Top