Asuntoilta

Lisätietoa tapahtuman sisällöstä sivun alareunassa.

 

Asuntoilta-valmennus kuva

Tervetuloa Asuntoiltaan!

 

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit Asuntoillassa.

 

Asuntoillassa puhumassa ovat Mikko Sjögren ja Marko Kaarto.

 

Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Marko on tunnettu yrittäjäpersoona, ja erittäin aktiivinen tekijä erityisesti asuntomarkkinoilla. Hän on liikuntatieteiden maisteri, joka on rakentanut asuntovarallisuuttaan päivätyönsä ohella. Kokemusta riittää, sillä Marko on ollut mukana yli sadassa sijoitusasuntohankkeessa. Marko toimii tällä hetkellä asiakkuusjohtajana Suomen Asuntoneuvojissa.

 

 

Asuntoillassa opit nämä 7 asiaa:

 

1.  Asuntosijoittamisen idean pähkinänkuoressa

2.  Mitä pitää ottaa huomioon ennen ostamista

3.  Millainen on hyvä sijoitusasunto

4.  Milloin on hyvä aika ostaa sijoitusasunto

5.  Uusi vai vanha asunto

6.  Sijoitusasunto keskustasta vai laitakaupungilta

7.  Markkinatietoa millaisia hyviä kohteita tällä hetkellä on tarjolla

 

 

Asuntoilta banneri

 

 

Mitä asiakkaat ovat sanoneet Asuntoillasta:

Moi! Valmennus oli aloittelijalle hyvä ja se selkeästikin kohdistui oikein, sillä suurin osa paikalla olijoistahan ei osannut edes laskea vuokratuoton kaavaa. Itselle asiat olivat tutumpia mutta aina näistä saa jotain uutta irti ja tämän koulutuksen tärkein anti itselle oli lisäboosti ja innon lisäämisen tämän (markkinatilanteen vuoksi). Kiitos!

Jonne Välilä

Kiinnostuimme suuresti Tommin yrityksen konseptista ja tuntuu että tästä voisimme aloittaa ja haluammekin saada lisää tietoa hänen yrityksensä kautta tapahtuvasta sijoitustoiminnasta. Nyt alan kuulostella mitä mieltä pankkini on asiasta ja siitä tämä sitten lähtee. Ilta oli onnistunut, kiitos siitä!! Nyt sitten varasuunnitelman tunnukset käyttöön ja tuumasta toimeen. Kiitokset vielä kerran!!

Merja

Muutaman sijoitusasunnon omistajana tuli lisää hyödyllistä tietoa siitä miten kasvattaa salkkua järkevämmin. Kiitos illasta!

Anna

Tilaamalla lipun, nimesi siirtyy automaattisesti osallistujalistaan ja pääset sisään omalla nimelläsi. Eli varsinaista lippua ei toimiteta erikseen.

Perinteisesti tämä valmennus on myyty loppuun ja väkeä on ollut kuin urkupillejä. Tilaa paikkasi nyt!

Tervetuloa!