skip to Main Content

RahailtaTM

Rahailta on nyt saatavilla verkkokurssina!

Kuulemme päivittäin huolestuttavia uutisia irtisanomisista, talouskasvun hiipumisesta ja pakotteiden vaikutuksista. Eniten näiden ikävät seuraukset vaikuttavat tavallisiin ihmisiin, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmien syntymisen kanssa.

On toinenkin vaihtoehto, kun vain seurata paikallaan vaikutusten osumista omaan talouteen ja elämään. On olemassa ihmisiä, jotka vaurastuvat juuri nykyisenlaisissa taloustilanteissa. He osaavat kääntää talouden epävakauden ja kriisit toimimaan edukseen ja vaurastuvat epävarmassa talousympäristössä.

Haluaisitko oppia miten pääset vaurastuvien puolelle..?

Opit nämä ja paljon muuta RahaillassaTM!

RahailtaTM on erityisen ajankohtainen juuri nyt kun maailmantalous on matkalla melkoiseen navettaan.

Mikko Sjögrenin aisapari Ilkka Hikipää on tutkinut talouden ilmiöitä jo useamman vuoden ajan ja käyttänyt tietoaan hyväkseen sijoittaakseen kohteisiin, joista useimmat joko eivät tiedä mitään tai eivät kerro eteenpäin.

Todennäköinen totuus on se, että meidän rahajärjestelmämme tulee läpikäymään historian suurimman muutoksen seuraavan 2‐5 vuoden sisään. Tällaisten romahdusten ikävä puoli on se, että useimmat ihmiset menettävät varallisuutensa kokonaan. Historiallisesti jokaisessa romahduksessa on kuitenkin ollut pieni joukko sijoittajia, jotka ovat onnistuneet lyhyessä ajassa kasvattamaan varallisuuttaan aivan uskomattomasti.

Tässä vaiheessa arvaatkin jo, että nämä menestyjät ovat olleet niitä, joiden mieliin on painettu parempi tarina rahasta. Tämä on aivan huikeaa aikaa olla elossa, sillä tällaista tuskin ainakaan meidän elinaikanamme tapahtuu enää uudelleen.

RahailtaTM on ikään kuin taloudellista tiivistettä.

Mikko Sjögren ja Ilkka Hikipää ovat jo lukeneet ne parhaat parisataa kirjaa puolestasi ja käyttäneet yli 10 000 tuntia aikaa sekä opiskeluun että sijoittamiseen. Näillä kahdella herralla on sellainen määrä tietoa, jonka hankkiminen itse veisi vuosia ja taas vuosia.

Totuus on tietysti se, että sinulla ei välttämättä ole aikaa opiskella ihan kaikkea tarvittavaa yksin kaikkien virheiden siivittämänä. Siksi he haluavat antaa kokemukset käyttöösi.

RahaillassaTM paljastetaan muun muassa…

  • 2 pahinta virhettä, mitä talouskriisin lähestyessä voi tehdä
  • Miten säätää taloudellinen termostaattisi sellaiselle tasolle, että vaurastut automaattisesti
  • 3 asiaa, jotka vaurastumiseen tarvitaan.
    Tiedät heti mihin juuri sinun on keskityttävä nyt
  • 2 syytä miksi USA:n dollari ei ole vielä sulanut käsiin (jotta tiedät tarkkailla milloin alkaa rytistä)
  • 1 sijoituskohde, joka on historiallisesti selvinnyt kaikista kriiseistä jo 5000 vuoden ajan
  • Miten valjastaa tunteesi vaurastumisesi tueksi sen sijaan, että ne sotisivat sinua vastaan (jos et tiedä miten tämä tehdään, mikään mitä opiskelet ei vie sinua eteenpäin …)
  • Yksi outo ajankohta, jonka tietämällä voit kääntää oman taloustilanteesi päälaelleen.
  • Ja 4 temppua sijoitusten moninkertaistamiseen

KUVITTELE…

Mitä jos ymmärtäisit aivan tismalleen miten rahajärjestelmämme toimii, jotta voisit hyödyntää sen sinulle tarjoamia mahdollisuuksia…

Ajattele, jos voisit ansaita tarpeeksi rahaa tehdäksesi mitä ikinä itse ajallasi haluatkin tehdä…

Kuvittele, jos sinä olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Voisit lopettaa työnantajasi miellyttämisen, etkä olisi enää ahneiden keskuspankkien ja muiden paisuneiden organisaatioiden kyykytettävänä…

Kaikki tämä on tarjolla RahaillassammeTM.

 

Mikä tämä RahailtaTM ihan tarkalleen on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen iltatilaisuus, joka on saatavilla nyt myös verkkokurssina! Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen.

Osta RahailtaTM-verkkokurssi nyt, jotta voisit päivittää ajatuksiasi rahasta, ja saada näin ollen parempia tuloksia.

Normaalisti valmennuksemme maksavat vähintään 390€, meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta RahailloistaTM emme veloita 390 euroa, emmekä edes puolta siitä.

Missionamme on luoda 10 000:lle suomalaiselle taloudellinen menestystarina. Sinä voit olla yksi näistä menestystarinoista.

Emme halua, että jäät RahaillastaTM pois hinnan takia.

RahailloistaTM ei siis veloita edes 100€:a, vaikka palautteidemme mukaan se olisi ihan hullun hyvä tarjous jo silloin.

 

RahailtaTM -verkkokurssin hinta on vaivaiset 47€!

Klikkaa nyt saman tien alla olevaa nappia ja tilaa RahailtaTM-verkkokurssi!

Miksi RahailtaanTM kannattaa osallistua?

RahaillassaTM tapaat muita samalla polulla olevia ihmisiä ja opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mieti mitä olet jo menettänyt, koska et vain ole ymmärtänyt miten raha oikeasti toimii…

Kuinka pitkään sinä ja perheesi aiotte vielä kärsiä siitä, että joku muu on tietämättömyyksissään tai tahallaan asentanut mieleesi vääränlaisen tavan ajatella rahasta?

Opit näiden kolmen tunnin aikana enemmän itsestäsi ja rahasta kuin koko tähänastisessa elämässäsi. Siksi otamme kaiken riskin tyytyväisyydestäsi antamalla sinulle takuun, joka kuuluu näin:

TULE RAHAILTAANTM. Jos et ole tilaisuuden jälkeen tyytyväinen saamaasi sisältöön, saat rahasi takaisin.

 

NYT ON VIHDOINKIN SINUN TILAISUUTESI.

Sillä sinä ansaitset tämän.

Sinun ei tarvitse olla mikään erityinen ihminen voidaksesi vaurastua ja laittaa oman taloudellisen tilanteesi aivan erilaiseen asentoon.

Nähdään RahaillassaTM!

Muista, tämä on ainut tapa päivittää sisäistä rahatarinaasi ‐ erityisesti näin edullisella hinnalla.

Lupaus on siis se, että opit rahajärjestelmämme lainalaisuuksista kolmessa tunnissa enemmän kuin ehkä koko tähänastisessa elämässäsi. Luettelin yllä pitkän listan siitä kaikesta mitä tulet oppimaan illan aikana. Ja tämä hinta on todellakin reilu.

Klikkaa siis nappia ja ilmoittaudu RahailtaanTM rahat takaisin takuulla nyt!

Kommentteja ihmisiltä, jotka ovat käyneet Rahaillassa:

“Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Rahailta oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.”
– Brita

“Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!”
– Henrikki

Tilaa RahailtaTM-verkkokurssi!

Verkkokurssi on kuvattu vuoden 2018 RahailtaTM-kiertueella.

Tilaa Rahailta -verkkokurssi 49€
Back To Top