Toistaiseksi Rahailtoja ei ole kalenterissa. Niitä on jälleen tulossa. Odotellessa voit katsoa Rahailtojen koosteet Päivitä Rahatarinasi -verkkokurssin sisältä. Osta Päivitä Rahatarinasi -verkkokurssi nyt hintaan 29€ (normaalisti 49€).

Tilaa Rahaillan kosteet tästä!

 

Tervetuloa Rahailtaan!

 

Kuulemme päivittäin huolestuttavia uutisia irtisanomisista, talouskasvun hiipumisesta ja pakotteiden vaikutuksista. Eniten näiden ikävät seuraukset vaikuttavat tavallisiin ihmisiin, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmien syntymisen kanssa.

On toinenkin vaihtoehto, kun vain seurata paikallaan vaikutusten osumista omaan talouteen ja elämään. On olemassa ihmisiä, jotka vaurastuvat juuri nykyisenlaisissa taloustilanteissa. He osaavat kääntää talouden epävakauden ja kriisit toimimaan edukseen. Opi vaurastumaan epävarmassa talousympäristössä!

Valmennuksessa opit:

  • Millä tavalla voit houkutella rahaa luoksesi
  • Miten voit kääntää talouden nykyiset ja tulevat kriisit eduksesi
  • Ymmärtämään paremmin nykyisen rahan ja rahajärjestelmän luonteen

Valmentajana tilaisuudessa ovat Ilkka Hikipää, sijoittaja ja KultaEevan toimitusjohtaja sekä Mikko Sjögren, sijoittaja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja.

Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti, joten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tilaa Päivitä Rahatarinasi -verkkokurssi nyt hintaan 29€!

 

Kommentteja ihmisiltä, jotka ovat käyneet Rahaillassa:

“Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Rahailta oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.”
– Brita

“Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!”
– Henrikki

 

Ilmoittaudu Rahailtaan

mautic is open source marketing automation